Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy kell kérnem valamit a...

Hogy kell kérnem valamit a hálakőtől? Hogy háláljam meg Neki? Hogy beszéljek hozzá?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

kösz a lepontozást azoknak a gyökereknek, akiknek fingjuk sincs arról, amiről itt szó van....előbb tájékozódjatok már móka rókák....

kedves kérdező, nem a hálakőtől kell kérned, nem kell kérned senkitől sem, egyszerűen el kell képzelned nagyon sokszor, hogy már megvan az a dolog amire vágysz, éld bele magad, mintha már ott lenne... a hálakőnek tényleg csak annyi dolga van, amennyit leírtam itt az előbb...ez olyan, mint amikor megfogja valaki a gombját és eszébe jut róla valami... a hála érzése csak elősegíti a vágyad teljesülését és a kő csak emlékeztet rá, hogy legyél hálás...és nem kell hangosan kimondanod, elég ha érzed és gondolod...de ez tényleg csak akkor működik ha hiszel benne...én pl meg sem próbálom, mert laikus vagyok mindennel szemben :) de az biztos, hogy az elme hatalma nem hülyeség és lehet valami ebben a vonzás törvényben....ha többet akarsz megtudni róla, olvasd el vagy nézd meg a Titok című könyvet/filmet....

2009. szept. 27. 10:26
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
És még a lepontozók a gyökerek X) Hihetetlen. Hogy lehet már valaki ennyire síkagyú? Tökmindegy, mihez imádkozol/könyörögsz/hálát adsz/feldugod, attól még nem lesz neked jobb, a kevésbé hiszékeny emberek viszont hülyének fognak nézni. SZóval azt ajánlom, hogy a céljaid elérésének érdekében inkább kezdj el csinálni valami normálisat, és ne egy vacak kavicshoz fordulj segítségért. Egyébként tudok egy jó pszichológust.
2009. szept. 27. 11:55
 13/25 anonim ***** válasza:

tudod, én legalább a kérdésre válaszoltam, és ha általános iskola első, második osztályában megtanultál volna olvasni, akkor rájöhettél volna, hogy attól, hogy ismerek valamit és tudok válaszolni a kérdésre, még nem jelenti azt, hogy hiszek benne...a laikus szó jelentésének nézz utána légyszíves, aminek az előző kommentben neveztem magam...

és ha nem tetszik a kérdés, akkor ne gyere ide...nem téged kérdeztek, hanem azt, aki válaszolni is tud...nem azt kérdezte a kérdező, hogy miben higyjen, hanem azt,hogy hogy működik az, amiben hinni akar...

2009. szept. 27. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Túl sok a ..., próbálj meg más írásjeleket is használni.
2009. szept. 27. 12:36
 15/25 A kérdező kommentje:

igaza van az utolsó előtti válaszolónak! aki SEGÍT!

nem azokat kérdeztem, akik hülyének néznek, meg röhögnek meg nem hisznek benne meg poénkodnak! Hanem azt, aki tud rá válaszolni!!!!! És ez nem ,,csak" egy kő!! Ebben hinni kell, nem pedig röhögni meg hülyének nézni a másikat -.-

ÉS köszönöm szépen a választ!!!!!!!!

Amikor elgondolom sokszor azt, hogy enyém az a bizonyos dolog, és HISZEK benne, akkor a kezemben kell tartani a követ?

2009. szept. 27. 15:56
 16/25 anonim ***** válasza:
nem, még mindig nem érted :D nem a kő a lényeg, az csak egy kis mellékes dolog ebben a "vallásban"... a kővel semmit nem kell csinálnod!!! csak betenni a zsebedbe napközben és ha véletlenül hozzáért vayg a kezedbe akad, hálát adni valamiért...de nem kell ehhez kő sem, elég ha pl hozzáért a cipzárodhoz, vagy mindig, mikor pirosat látszt...használd a fantáziádat, ez csak egy emlékeztető... a kő nem egy istenség vagy ilyesmi, csak egy tárgy,ami eszedbe juttat valamit...ilyen tárgy bármi lehet...én pl ha eltüsszentem magam, eszembe jut, hogy be kell venni az allergiagyógyszerem... érted? a kőnek NINCS SEMMILYEN HATALMA! nem a kőben kell hinned, hanem abban, hogy teljesül a kívánságod.... tényleg nézd meg a filmet...
2009. szept. 28. 10:10
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Egy babonás embernek hiába magyarázod, ő csakazértis a kőnek fog hinni, mert bemesélte magának. Tök mindegy, hogy mi áll a dolog hátterében, ő ezt nem fogja belátni.
2009. szept. 28. 18:12
 18/25 A kérdező kommentje:

értem:D az csak egy emlékeztető..

lehetne az éppen az egyik pólóm is akár ugye ? :)

tehát akor a lényeg h el kell képzelnem hogy meg van az a bizonyos dolog! és az enyém!!!!!!!!!! ugye?!

2009. szept. 28. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
igen, kb... de ne hidd azt, hogy hopp, ott terem :D maximum eszedbe jut egy megoldás, hogy pl hogyan lehetne a tiéd, vagy hasonló... nincs megszabva, h x napon belül teljesül a vágyad (na meg attól is függ, mennyire irreális vagy teljesíthető dologra gondoltál...pl én gimi utolsó évében mindig úgy képzeltem el az egyetemi éveimet, h azokat Debrecenben töltöm....hát így is lett :)
2009. szept. 29. 15:30
 20/25 A kérdező kommentje:

értem (:

mert ugye nem fog ez magától megtörténni. :)

nekem kell ahhoz valamit tennem!

Mint pl neked az egyetemért. nem?!

Hát tanulnod kellett meg ilyenek..

2009. okt. 1. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!