Hogy kell kérnem valamit a hálakőtől? Hogy háláljam meg Neki? Hogy beszéljek hozzá?
kösz a lepontozást azoknak a gyökereknek, akiknek fingjuk sincs arról, amiről itt szó van....előbb tájékozódjatok már móka rókák....
kedves kérdező, nem a hálakőtől kell kérned, nem kell kérned senkitől sem, egyszerűen el kell képzelned nagyon sokszor, hogy már megvan az a dolog amire vágysz, éld bele magad, mintha már ott lenne... a hálakőnek tényleg csak annyi dolga van, amennyit leírtam itt az előbb...ez olyan, mint amikor megfogja valaki a gombját és eszébe jut róla valami... a hála érzése csak elősegíti a vágyad teljesülését és a kő csak emlékeztet rá, hogy legyél hálás...és nem kell hangosan kimondanod, elég ha érzed és gondolod...de ez tényleg csak akkor működik ha hiszel benne...én pl meg sem próbálom, mert laikus vagyok mindennel szemben :) de az biztos, hogy az elme hatalma nem hülyeség és lehet valami ebben a vonzás törvényben....ha többet akarsz megtudni róla, olvasd el vagy nézd meg a Titok című könyvet/filmet....
tudod, én legalább a kérdésre válaszoltam, és ha általános iskola első, második osztályában megtanultál volna olvasni, akkor rájöhettél volna, hogy attól, hogy ismerek valamit és tudok válaszolni a kérdésre, még nem jelenti azt, hogy hiszek benne...a laikus szó jelentésének nézz utána légyszíves, aminek az előző kommentben neveztem magam...
és ha nem tetszik a kérdés, akkor ne gyere ide...nem téged kérdeztek, hanem azt, aki válaszolni is tud...nem azt kérdezte a kérdező, hogy miben higyjen, hanem azt,hogy hogy működik az, amiben hinni akar...
igaza van az utolsó előtti válaszolónak! aki SEGÍT!
nem azokat kérdeztem, akik hülyének néznek, meg röhögnek meg nem hisznek benne meg poénkodnak! Hanem azt, aki tud rá válaszolni!!!!! És ez nem ,,csak" egy kő!! Ebben hinni kell, nem pedig röhögni meg hülyének nézni a másikat -.-
ÉS köszönöm szépen a választ!!!!!!!!
Amikor elgondolom sokszor azt, hogy enyém az a bizonyos dolog, és HISZEK benne, akkor a kezemben kell tartani a követ?
értem:D az csak egy emlékeztető..
lehetne az éppen az egyik pólóm is akár ugye ? :)
tehát akor a lényeg h el kell képzelnem hogy meg van az a bizonyos dolog! és az enyém!!!!!!!!!! ugye?!
értem (:
mert ugye nem fog ez magától megtörténni. :)
nekem kell ahhoz valamit tennem!
Mint pl neked az egyetemért. nem?!
Hát tanulnod kellett meg ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!