Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Talán az ördög műve lenne?

Talán az ördög műve lenne?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rosszul tettem fel a kèrdèst, de a leírtak utàn szerintem èrthető lesz, mire vagyok kìvàncsi.

2011-ben megtalàltam az 'èletcélomat', amièrt küzdők. Addig semmilyen jövőkèpem nem volt.

2012 kora nyaràn talàltam az Úrra. Hiszek benne, napi rendszeressèggel olvasom a Bibliàt, próbàlom megèrteni, és az Úrnak tetszően èlni. Templomba, és 'gyülekezetbe' (nem hit gyüli!!) is jàrok heti rendszeressèggel.

2012 nyaràn, amikor az 'álomszakmámban' dolgoztam, pànik roham jött ràm. Egyàltalàn nem stresszeltem, nem először voltam ott, és csinàltam, amit az adott napon. Azóta volt mèg pànik rohamom, ès úgy èrzem, hogy pont 'rosszkor', mert ez az èv és a következő fontos, mert szeretnèk tovább tanulni (a rosszullètek miatt gyakran el kellett jönnöm az iskolàból, ès a jegyeim is romlottak).

Lehet valami az 'elmèletemben', vagy butasàgra gondolok?

2013. ápr. 18. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó emberekkel is történnek rossz dolgok. Ez nem tudom, hogy az ördög műve lenne lehet, hogy csak próbatétel a lényeg, hogy higgy és bízz Istenben. Bizalom nélkül nem fog menni.
2013. ápr. 18. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Higgy Istenben, ő majd átsegít ezeken a bajokon, vagy ad egy új célt.
2013. ápr. 18. 22:36
 3/6 KZitus ***** válasza:

Szia!

Eléggé nagy körvonalakban írsz az "életcélodról" és az "álomszakmádról", de ha ezeket meg akarod találni és el akarod érni, sok jó útmutatást, illetve tanácsot kaphatsz a Bibliából.

Ha pánikrohamod(aid) van, elsősorban belső békére van szükséged. Erre kér Téged Isten, az Ézsaiás 48:17,18-ban: " Ezt mondja Jehova, a te Megváltód, Izrael Szentje: „Én, Jehova, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetem lépteidet, amelyen járnod kell. Ó, bárcsak odafigyelnél parancsolataimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai."

Isten életcélt is eléd adja, ha elfogadod:".az Isten iránti odaadás ellenben mindenre hasznos, mivel megvan benne a mostani és az eljövendő élet ígérete..", írja az timóteusz 4:8

Ha távol akarod tartani magadtól az "ördög", Sátán befolyását, fogadd meg a Példabeszédek 2:1-8 tanácsit: " Fiam, ha befogadod beszédeimet, és parancsolataimat kincsként őrzöd magadnál, hallgatva füleddel a bölcsességre, hogy szívedet tisztánlátásra késztesd, továbbá ha értelemért kiáltasz, és tisztánlátásért emeled fel szavad, ha folyton keresed azt, mint az ezüstöt, és folyton kutatsz utána, mint a rejtett kincsek után, akkor megérted Jehova félelmét, és megleled Isten ismeretét. Mert Jehova ad bölcsességet, az ő szájából ismeret és tisztánlátás származik. A becsületeseknek gyakorlati bölcsességet tartogat kincsként, és a feddhetetlenségben járóknak pajzs ő, hiszen őrzi a jogos ítélet ösvényét, és védelmezi lojálisainak útját."

Boldog életet kívánok Neked!

2013. ápr. 19. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"(nem hit gyüli!!)"

Nem tudom miért volt fontos ezt a részt kihangsúlyozni, millió másik felekezet nevezi magát gyülekezetnek mégis csak ők mintha valami undormányos dolog lennének amivel véletlenül se hozzanak összefüggésbe téged...

2013. ápr. 19. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Koffeint fogyasztottál a rohamok előtt?

Nekem volt már többször rohamom,mondjuk stresszeltem is,furcsa,hogy neked csak úgy jött...Gondold át még egyszer,biztos nem fojtasz el valamit magadban,amivel nem mersze szembenézni? apróbb dolgok is felhalmozódhatnak úgy,hogy pánikrohamot eredményeznek.Az agyadban összekapcsolhatod az ördögöt a félelemmel is pl.és ha ez ott motoszkál benned,akkor egyszer csak előtörhet,és aztán valóban már csak az ördögre tudsz gondolni,mint okozóra,mert ebben hiszel.Ne félj,ez a legfontosabb.Ha jön egy roham ne állj ellen,hanem engedd át magadon szeretettel.Nem lesz hatalma fölötted.

Nem az "ördögről" van szó.Az ember egyetlen ördöge a félelem,és ez bennünk van,mindenkiben.

2013. ápr. 20. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudod, nem az az ember hisz Istenben, aki bibliát olvas minden nap, aki egy darab ostyát Jézusnak mer nevezni és még másokat is erre tanít, aki egy szobrot imád, aki egy asztalt csókolgat, aki az Úr megalázott, meggyilkolt, keresztre feszített gyermekét kőből kifaragja majd minden sarkon mutogatja, aki a temlomban látja az Isten, aki a "mi atyánkot" hajtogatja minden este, aki bálványimádó, aki keresztet hord a nyakában stb bálványimádás meg csókolgatás, és nem is az aki nagy betűvel írja hogy isten. Isten lesz@rja hogy milyen a helyesírásod. A biblia jó dolog, de azért olvasd amiért a többi élettelen használó, hanem azért mert érdekel. Aki azt megvágja a kezét és azt mondja hogy qrv@ isten az nem tesz rosszat, az tesz rosszat aki komolyan gondolja. Nem az az imádkozás amikor valami nyavaját ismételgetsz fejből nem törődve a jelentésével, hanem amikor gondod van és hétköznapi szavakkal megkéred hogy segítsen. Ha elég okos vagy, akkor most letudtam rombolni az eddigi tévhiteidet, hogy új legyél, és rendelkezz élettel. Én nem hiszek semmiben, viszont vannak gondolataim. Nem hiszek istenben, én tudom hogy létezik. A hisz és a tud nem ugyanaz. Gondolkodj ezen, és mindenen
2013. ápr. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!