Mit csináljak ha folyton kísért az ördög és már úgy érzem, megőrülök?
Folyton kísért egy fiú képében, állandóan minden messzi alak arcában őt látom, mindig bennevan a gondolataimba, álmaimban. Ha imádkozok, 1-2 óráig jó, de utána újra kezdődik... és hiába bánom meg a bűneimet, ha rövid idő múlva újra kísért...
mindent próbáltam, imádkozni, büntetni magam, nyáron dolgoztam fizikai munkát, az egy kis ideig jó volt, de most év közben nem tudok, mert tanulok (tanulnék).
Régen jártam ezzel a fiúval de elhagyott, és akárhányszor elfelejtettem volna mindig megkeresett. Már egy éve nem keres, de most még talán rosszabb. Mit tehetnék?
nem mondom ki mennyit ér
csak elszedi a pénzt, de nem segít
Mellesleg ez a pasi pont pszichológiát tanul... és ennek segítségével mégjobban tud manipulálni embereket, mint egy átlagos valaki...
a pszichológusok nagy része a sátán szolgája és nem akarom hogy közöm legyen mégegyhez.
Mehetsz TB alapon is.
Nem normális, hogy a gondolataid ennyire egy dolog körül forognak. Nem büntetni kéne magad, hanem inkább a jelen életedet élni, és nem a múlton rágódni. Szerezz barátokat, hobbit, foglalkozz velük.
Vannak keresztény pszichológusok is.
Miért hagyott el téged az a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!