Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kritizálnak-e téged / a...

Kritizálnak-e téged / a választott meggyőződésedet / vallásodat? Ha igen, milyen meggyőződésű / vallású emberek teszik ezt leggyakrabban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 12. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jézus utalt rá, hogy a világ gyűlölni fogja a követőit, ahogy őt is gyűlölte (Ján 15:18–20).

Ezért nem kell, hogy meglepjenek minket napjaink kedvezőtlen beszámolói és az ellenállás.

Sőt, számítanunk kell arra, hogy mindez egyre általánosabb lesz, minél mélyebben benne járunk az utolsó napokban, s minél inkább nő Sátán haragja (Jel 12:12).

2013. ápr. 13. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Mormon vagyok, és senki sem szokott kritizálni ezért. Ha megfelelően kommunikálsz, nem kritizálnak. Az ismerőseim legtöbbje (a közelebbi ismerősök közül mindenki) tudja, hogy mormon vagyok, hogy ha vasárnap délelőtt elhívnak valahová, udvariasan vissza fogom utasítani, mert akkor nem érek rá; hogy ha alkohollal kínálnak, szintén udvariasan vissza fogom utasítani, stb. Tudják viszont azt is, hogy mindig lehet rám számítani, szavatartó vagyok, egyenes, becsületes... Pusztán az, hogy két ember másban hisz, nem kéne, hogy konfliktusforrás legyen. Egyszerűen csak helyesen kell cselekedni mindig. Ha valaki rákérdez, elmondom, miben hiszek, de ez nem szokott súrlódást eredményezni. Én sem kritizálok senkit, ergo engem sem kritizál senki. Ilyen egyszerű. Azt fogod visszakapni, amit adsz. Ha mindenki felé pozitív vagy, nagyon-nagyon minimális eséllyel fogsz rosszat visszakapni.
2013. ápr. 15. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindig azok kritizalnak akik keveset es tevesset tudnak a hitrol.

Multkor valaki azt mondta a biblia no ellenes ezert nem hisz egy ferfi mondta.

Erre megmutattam neki egy par peldat mennyire nobarat az iras elallt a szava.

2013. ápr. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!