Kit ajánlotok bérma-védőszentnek? (női szent vagy boldog)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, kitűnő tanuló, de nem stréber! Bátor, vidám, sportos lány vagyok, szinte mindig mosolygok...:)szinte minden buliban benne vagyok. néptáncolok, kosarazom, kedvenc tantárgyam a tesi,a magyar,az angol és a rajz
tanárnő vagy színésznő szeretnék lenni!
2013. ápr. 8. 20:25
2/5 anonim válasza:
Boldog Salkaházi Sára jutott eszembe! Olvass utána. :) Szerintem zseniális nő volt és nagggyon életvidám!!
3/5 anonim válasza:
Igazából ezt neked kell érezned, teljesen szubjektív, hogy kihez melyik szent élete áll közel. Én Árpádházi Szent Erzsébetet választottam: magyar szent, sokat segített a szegényeken, ráadásul szép családi életet is élt, a férjével nagyon szerették egymást, példaértékű házasságban éltek.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a tanárom is Salkaházi Sárát ajánlotta, utána néztem, szerintem ő lesz!
2013. ápr. 14. 20:13
5/5 anonim válasza:
Ez jól hangzik, akkor Sára testvér újabb védencre talált! :) Nagyon jófej szent, sok kalandod lesz vele! Olvasd a naplóit! :) Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!