Reformátusok ti mit gondoltok a szent szellemről annak keresztségéről és az azzal való betöltekezésről?
Te kersztény vagy? Olvasod a Bibliát, és hiszel is benne?
Ezt az első válaszolónak szántam.
Első válaszoló állítása teljes ellentétben van a Bibliával.
Ajánlom figyelmébe az Apostolok Cselekedeteinek 2. fejezetét de úgy az egész könyvet...
Hihetetlen, hogy mindig fenn akadunk a liturgiákon. Szent szellem és Szentlélek egy és ugyanaz, bár a szellem kifejezést én nem szeretem, olyan negatív kicsengése van.
Nagyon fontos a Szentlélek közbenjárása, bár korántsem foglalkozunk vele szerintem eleget.
Szent Szellem keresztség egyenlő Újjászületés!!!
A bűnök bocsánatára adatik, azaz történik meg az emebrnél. Mikor történik meg a bűnök bocsánata? Amikor az ember erőt vesz magán és megtörtszívű őszinte alázatos bűnbánatot és bűnvallást tart személyesen Jézusnak, kérve az Ő megbocsátását, kegyelembe fogadását behívva Őt az életünkbe a szívünkbe és elfogadva Őt Istenünknek, Urunknak és személyes Megváltónknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!