Berti12 kérdése:
Most fogok menni gyonni és azt kérdezném meg h ti hogyan szoktátok meggyóni azt h maszturbáltam=kivertem)?
Figyelt kérdés
lécci segitsetek2013. márc. 26. 07:16
1/20 A kérdező kommentje:
ja és görög katolikus vagyok és 17/f
2013. márc. 26. 07:17
2/20 anonim válasza:
Nem csak a bűnöket kell meggyónni?? Ez szerintem egy kamasz életének a természetes velejárója.
3/20 A kérdező kommentje:
a katoliks egyház szerint ezis bün és megkell gyonni de nem tudom h gyonjam meg mert azért 1 papnak nemlehet mondani h kivertem....:////
2013. márc. 26. 07:39
4/20 anonim válasza:
Akkor mondd azt, hogy paráználkodtál..ha rákérdez, hogy miként, akkor mondd, hogy önkielégítést végeztél.
5/20 A kérdező kommentje:
értem köszi a tippet
2013. márc. 26. 07:49
6/20 anonim válasza:
Inkább a rossz helyesírásodat kellene meggyóni, az önkielégítés nem bűn!
7/20 anonim válasza:
Saját magadnak szereztél testi örömöt. Így talán mégsem hat durvának a megfogalmazás.
8/20 anonim válasza:
Vagy: vétettél a szent tisztaság ellen - egyedül.
Vagy nem tartottad meg a 6. parancsolatot - gondolattal, tettel, magadban.
Ha néztél is hozzá valamit, akkor tedd hozzá, hogy szemérmetlen dolgokat néztél ehhez.
9/20 anonim válasza:
Vétkeztél a tisztaság/6. parancs ellen. Általában nem kell jobban részletezni, de hozzáteheted, hogy egyedül történt.
Amúgy az atyák sem buták, tudják, hogy a te fiatal korodban az ilyen megesik. Nem hiszem, hogy megbotránkozna rajta, meg ő nem azért van ott, hogy elítéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!