Egy emberen hogyan vehetem észre hogy zsidó-e?
Mennyire ismered?
Hogyha nem vallásos akkor nem nagyon lehet felismerni.
A vallásosabb zsidók nem esznek sertéshúst ,nem esznek egyszerre tejterméket hússal , szombaton nem utaznak, van még pár hasonló szokásuk.
Utolsó hozzászólónak elég csak pár sort írnia és máris látszik, hogy zsidó. Nem tud magyaruln sem csak töri, de tanulja, mert azt hiszi Magyarország az új otthona.
Egyébként a kérdésre válaszolva:
Ha valami hasonlóságot vélsz felfedezni az alább lévő linken található fényképek és a célszemély között, erős a gyanú, hogy az embered zsidó... :(
Ha kepek, akkor vedd a hires zsidokat:
szerintem észre lehet venni azt valakinek az arcán is, mert ugye a szem a lélek tükre stb...
nem akarok antiszemita, rasszista, stb... lenni. de én azt vettem észre rajtuk, először külsőleg nem is, később már igen, valaki mondta is magáról hogy az. nekem az a tapasztalatom velük, hogy elkunyizzák ami kell nekik, nem egyszer vissza éltek vele, hogy jószívű vagyok, vagyunk és nem vagyunk irigyek. utána már el is várják hogy adjak nekik. de vissza semmit sem adnak maguktól, ha kérek esetleg, úgy se nagyon akarnak adni. egyiknek meg is mondtam kulturáltan, hogy ez is nem kóser. meg vonta a vállát és elment. mondom lol. semmi pluszt nem akarok hozzá tenni a történethez. mindenki döntse el magában a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!