Jehova Tanúi nektek miért jó az, ha ezzel a viselkedéssel megutáltatjátok magatokat mindenkivel?
Az erőszakos térítésről, és becsöngetésekről, házalásokról beszélek.
Miért nem értitek meg, hogy ha valaki, annyit mond, hogy KÖSZÖNÖM NEM, akkor nem hajlandó hozzátok belépni? Aki be szeretne, az úgyis megkeres titeket.
De már kezd elfogyni a türelmem. Harmadszor küldtem el a jehovásokat, mert egyszerűen nem értik, meg, hogy NEM térek át.
Az utcán is leszólítgatják az embereket, és nem értik meg, ha valaki nem-et mond.
Vagy csak nekem vannak efféle tapasztalataim? Mert már 2-szer ébredtem úgy reggel, hogy izomból rátenyerel a csengőre.
Pluszba elárasztják a postaládákat a szennylapjukkal.
" Azért, mert Jézus ezt parancsolta a követőinek."
Nekem meg a Nagy Manitu azt parancsolta, hogy aki ok nélkül zaklat, azt elnáspángolhatom.
"Nekem meg a Nagy Manitu azt parancsolta, hogy
aki ok nélkül zaklat, azt elnáspángolhatom." Nem ok nélkül tesszük, mint ahogy Jézus sem ok nélkül tette, bízom benne, hogy egyszer majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!