Egyre többen alapítanak egyházat! Miért érdemes egyházat alapítani?
Én szeretnék egyházat csinálni,vagyis inkább egy vallást,amiben lehet hinni,meg lehet nem hinni,ami teljes odaadásért a szeretetért van,s én nem kérnék pénzt,elég lenne összeülni és beszélgetni,meg ilyenek,de legyen már egy olyan vallás,ami az igaz szeretetért van,és nem a pénz miatt..egy gondolkodásmenetbe nem kell pénzt adni,nincsenek szobrok,meg ilyesmik,nem kerül pénzbe semmi..én igazából nem tudom hogy van ez a vallás és az egyház közt,mi a különbség?Nem vagyok ilyen vallás híve,ezért nem tudom,csak azt tudom,hogy ha egyszr sikerül,akkor elmondom az elképzelésemet az istentől a kezdettől a emlétező végig,és aki ezt áttgondolja,és velem tart,az felveszi a vallást,aki pedig nem,az nem..nincs térítés,nem kell fizetni,bár ennek nem is tudom miféle költségei lehetnek,mert nálunk nem kéne templom,kiülnénk a szabad ég alá,télen meg otthon lennénk..csak beszélgetnénk meg ilyesmi..nem szekta! :D
lehetne mondjuk a szeretet vallása,vagy a pozitív szándék vallása,nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!