Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jelenések könyvét aki...

A Jelenések könyvét aki olvasta az honnan olvasta?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, de viszont el kéne olvasnom egy dolgozathoz. Honnan tudnám megszerezni?
2013. márc. 3. 13:44
 1/4 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ezzel a könyvvel zárul a Biblia!

[link]

2013. márc. 3. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
hát "ha nem vagy otthon ezekben a dolgokban", gőzöm sincs, mennyit értesz majd belőle... Tele van szimbólumokkal, utalásokkal. Még egy hívő, aki nagyjából képpen van, az sem ezzel kezdi a Biblia olvasását. Oké, hogy lábjegyzetek vannak magyarázatképp, de azért legalább egy általános tudás nem ártana a keresztény szimbólumrendszerről.
2013. márc. 3. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a Károli-féle Bibliafordítást olvasom, abban olvastam a Jelenések könyvét is. Bár ez a Biblia egyik legnehezebben érthető része, tele szimbólumokkal, amelyek megértéséhez jó adag alapismeretre van szükség, amellyel ha nem rendelkezel, akkor bizony vért fogsz vele izzadni.

Szóval igencsak nagy fába vágtad a fejszédet.

"Honnan tudnám megszerezni?" - Könyvtárból.

2013. márc. 3. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

biblia.hu >> bibliák >> károli fordítás, mert gondolom azt adják le >> legördülő menükből kiválasztod

előre szólok: ha nem érdekel akkor egyrészt unni fogod, másrészt megértened sem lesz könnyű, ennek miértjét felettem elmondták.

2013. márc. 5. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!