Miért tiltja a J. T szervezete a híveinek, hogy más könyveket is olvassanak, vagy más oldalakat látogassanak, és ehhez hasonló tiltásokat miért szabnak ki a hívekre?
Megkérem a tanúkat,hogy ők ne írjanak mert az ők véleményüket erről a témáról ismerem.
Kíváncsi vagyok,hogy hogy ítélik meg ezt a kérdést a keresztények.Ugyan is én azt gondolom,hogy a JT vezetősége nem véletlenül akarja távol tartani a híveit az igazságtól.Már olyant is hallottam,hogy kitaláltak valami kütyüt ami a számító gépet korlátozza,vagyis ha egy tanú 3x tiltott oldalra lép be akkor leáll a számítógép és csak egy bizonyos büntetés kiszabása után kapcsolják vissza.
A tanúknak előre köszönöm,de ne írjanak.
Nem válaszolok a kérdésedre, mert már megtették előttem, de nagyon tetszett, főleg, hogy kiírtad, ne is írjanak, ennek ellenére mégis ezt teszik... :)
Én elég komoly vitába keveredtem velük, mert felbosszantott egy füzetükbe olvasható részlet, ha van kedved, akkor olvasd el, de előre szólok, hogy hosszúra sikeredett:
( http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4.. )
Egy élmény volt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!