Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tiltja a J. T szervezete...

Miért tiltja a J. T szervezete a híveinek, hogy más könyveket is olvassanak, vagy más oldalakat látogassanak, és ehhez hasonló tiltásokat miért szabnak ki a hívekre?

Figyelt kérdés

Megkérem a tanúkat,hogy ők ne írjanak mert az ők véleményüket erről a témáról ismerem.

Kíváncsi vagyok,hogy hogy ítélik meg ezt a kérdést a keresztények.Ugyan is én azt gondolom,hogy a JT vezetősége nem véletlenül akarja távol tartani a híveit az igazságtól.Már olyant is hallottam,hogy kitaláltak valami kütyüt ami a számító gépet korlátozza,vagyis ha egy tanú 3x tiltott oldalra lép be akkor leáll a számítógép és csak egy bizonyos büntetés kiszabása után kapcsolják vissza.

A tanúknak előre köszönöm,de ne írjanak.

2013. febr. 28. 09:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindig elcsodálkozom, hogyan élhet ilyen felfogással és lelkiismerettel egy ember, pedig sokkal találkoztam már! Hányan, de hányan élnek úgy, hogy mindenfajta logikus és igaz indoklás nélkül köpködnek másokra..., Istenem!
2013. márc. 4. 16:09
 22/23 ms91 ***** válasza:

Nem válaszolok a kérdésedre, mert már megtették előttem, de nagyon tetszett, főleg, hogy kiírtad, ne is írjanak, ennek ellenére mégis ezt teszik... :)

Én elég komoly vitába keveredtem velük, mert felbosszantott egy füzetükbe olvasható részlet, ha van kedved, akkor olvasd el, de előre szólok, hogy hosszúra sikeredett:

( http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4.. )

Egy élmény volt... :D

2013. márc. 6. 15:55
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis felbosszantott a saját kiragadott és helytelen értelmezésed. Gratulálok hozzá! Nem dicsekednék vele, de persze így inkognitóban megértem. :)))
2013. márc. 7. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!