Engedélyt kell kérni egy viking szertartásos "temetéshez"?
Szerintem meg megbeszéled pár megbízható emberrel, hogy ezt szeretnéd, ők beletesznek egy csónakba, lángba borítanak és irány a Valhalla!
Aztán a hülye hatóság meg küldje a büntetést, ha már egyszer meghaltál.
Nekem is szimpi a dolog, például egyszer írtam egy storyt, amiben egy motorosbanda tagja kapott viking temetést - motoron.
Ezt a fajta hajóégetős temetést csak a leggazdagabbak (leginkább királyok és családjuk) kapták, más nem igen engedhette meg magának, hogy magával vigyen egy egész hajót
Szerintem ami engedély nélkül is megy, és viszonylag egyszerű is, az egy rúnakő állítása
egyébként pedig nem akarlak elkeseríteni,de ha Valhallába akarsz kerülni, inkább Irakba menj, vagy ahol háború van,mert Valhallába csak azoknak a hősöknek a lelkei kerülnek, akik csatában estek el, a betegségben és öregségben elhunytaknak marad Niflheim...de ne aggódj, állítólag az se olyan rossz hely:) (nem a pokol megfelelője)(szerintem különben se lehet, hogy valaki azért szívjon mert mondjuk olyan ügyes volt,hogy soha senki nem tudta csatában megölni,ezért öregségben halt meg:))
Mostanában meg úgyis mindenért tüntetnek, legyen ez a következő téma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!