Ha nincs Isten kapcsolatom, hogyan lehet?
szerintem is annak kéne lennie
ezt teszem évek óta
és mégsincs
Nem tudom, hogy mi lenne jó, de egyre rosszabb és egyre rosszabbul vagyok. :(
Útra nem tudok menni, van egy másfél évesem és egy nem támogató férjem. :(
:)
olvasom tovább, amiket írtatok
abból gondolom, hogy nincs, hogy nem egyre jobb, hanem egyre rosszabb :(
mit kell csinálni lelkiismereti vizsgálatkor?
én nagyon önvádló vagyok, mindenért magam hibáztatom, önbizalom, öbecsülés nulla
Szia kedves Anyuka!
Szavaidból egyértelműen kitűnik, hogy azért nincsen Istennel kapcsolatod, mert nem olvasod a Bibliát. 2Timótheusz 3:16 szerint a "teljes Írás Istentől ihletett". Tehát a Biblia Isten szava és ha nem olvasod, csak imádkozol Istenhez, egyoldalú a beszélgetés. Képzeld el, hogy szeretnél egy igaz barátot, de mindig csak te beszélsz hozzá, őt sosem hagyod szóhoz jutni. Lesz ebből barátság? Aligha. Isten sok mindent szeretne elmondani neked. Ezt a Biblia lapjain keresztül teszi. Ha olvasod a Bibliát és előtte bölcsességet, értelmet és tisztánlátást kérsz tőle Jézus Krisztus által, 100% -ban meg fogod kapni. Isten alig várja, hogy beszélgethessen veled a Biblia segítségével.Figyeld meg mit kér többek között Tőled: "Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok". (Jakab 4:8)
vagy: " Én Jehova vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami a javadra válik, aki azon az úton vezetem lépteidet, amelyen járnod kell. Ó bárcsak odafigyelnél a parancsolataimra. Akkor olyan lenne a békéd, mintegy folyó, és igazságosságod mint a tenger habjai." (Ézsaiás 48:17,18)
Látod olyasmiket ígér neked Isten, amire (mint a szavaidból kitűnik) nagy szükséged van.
Naponta olvasd a Bibliát úgy, ahogyan azt a Zsoltárok 1:1-3 verseiben van leírva. Sok-sok tanácsot kaphatsz ahhoz, hogy szoros kapcsolatod lehessen Istennel.
Hát így lehet. Csak úgy lehet jó kapcsolatod, ahogyan a Biblia tanácsolja.
Szia
Anyuka? :)))
Úgy szoktam olvasni, hogy ahol éppen kinyitom. Gondoltam, hátha ott van valamilyen üzenet, ezért épp ott nyitom ki.
Akkor ez így nem jó?
Vagyis, gondolom nem, mert akkor nem lenne ez kérdésem. :(
Meg amit a gyermek tanul a héten vagy épp aznap, azt megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!