Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyonhatok? Meg vagyok kereszte...

Gyonhatok? Meg vagyok keresztelve de sosem voltam vallasos. Most viszont az eletem rosszul alakult es ezert gondoltamerre.21/L

Figyelt kérdés
Gyonhatok?
2013. febr. 14. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Aztán a gyónással mit érsz el?
2013. febr. 14. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:

gyónhatsz ... most itt mindenkinek ... aztán feloldozunk (vagy nem)

és ettől várod, hogy megoldódjon az életed?

2013. febr. 14. 13:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Bantottam egy even at azt aki a legkobban szeretett es en is ot. Nem magyaraszkodni akarok hanem valaszt lapnin
2013. febr. 14. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen - annak, akit bántottál. Mondd el neki, hogy bánt, és megbántad, és kérj bocsánatot.
2013. febr. 14. 14:02
 5/10 Andizsuzsi ***** válasza:
52%
Természetesen gyónhatsz. Egyetlen feltétele van, hogy őszintén megbánd, amit meggyónni készülsz, és akarj utána másként élni. Mondd meg a papnak, hogy még sosem gyóntál, segíteni fog.
2013. febr. 14. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
a 4-esnél a pont
2013. febr. 14. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Sztem legcélszerűbb, ha felkeresel egy papot.Nem írtad milyen vallású vagy, de ha katolikus vagy és nem voltál elsőáldozó és nem gyóntál még soha életedben, akkor előbb ezen kell átesni.

De ahhoz, hogy könnyíts a lelkeden, nem kell pont a gyónásra gondolni, elmondhatod a gondjaidat egy papnak, aki tanácsaival és elégtételével segíteni fog. Nyilván elmondja majd a véleményét, s valószínűleg megpróbál valami cselekedettel visszatéríteni a lelki békességed irányába. Lehet azzal, amit itt előttem is mondta: bocsáss meg és kérj bocsánatot.

De mindenképpen próbáld meg sztem

27/L

2013. febr. 14. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyónhatsz, de én nem egyből a gyóntatószékben kezdeném. Mivel ezelőtt nem voltál vallásos, így sok olyan dolgot nem tudhatsz még, ami a gyónáshoz kell, és most nem formai dolgokra gondoltam, hanem lelkiekre. Én először inkább leülnék beszélgetni egy pappal, aztán ő biztos tud tanácsot adni.
2013. febr. 14. 21:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Meg vagyok keresztelve. Szeretnek jo utra terni es megvaltozni. Ha mar a vallas fele fordulok, az azt jelenti, hogy komolyan elszantam magam a valtozasra.

Meg nem elso aldoztam.

Az ertelmes valaszokat koszonom.

2013. febr. 15. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, előbb olvasgasd a bibliát. Ha megy, akkor elkezdheted módszeresen megismerni. Majd ha tudod, hogy mit keresel egy templomban, akkor menj el oda. Istent megismerheted otthon is.
2013. febr. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!