Gyonhatok? Meg vagyok keresztelve de sosem voltam vallasos. Most viszont az eletem rosszul alakult es ezert gondoltamerre.21/L
gyónhatsz ... most itt mindenkinek ... aztán feloldozunk (vagy nem)
és ettől várod, hogy megoldódjon az életed?
Sztem legcélszerűbb, ha felkeresel egy papot.Nem írtad milyen vallású vagy, de ha katolikus vagy és nem voltál elsőáldozó és nem gyóntál még soha életedben, akkor előbb ezen kell átesni.
De ahhoz, hogy könnyíts a lelkeden, nem kell pont a gyónásra gondolni, elmondhatod a gondjaidat egy papnak, aki tanácsaival és elégtételével segíteni fog. Nyilván elmondja majd a véleményét, s valószínűleg megpróbál valami cselekedettel visszatéríteni a lelki békességed irányába. Lehet azzal, amit itt előttem is mondta: bocsáss meg és kérj bocsánatot.
De mindenképpen próbáld meg sztem
27/L
Meg vagyok keresztelve. Szeretnek jo utra terni es megvaltozni. Ha mar a vallas fele fordulok, az azt jelenti, hogy komolyan elszantam magam a valtozasra.
Meg nem elso aldoztam.
Az ertelmes valaszokat koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!