Hamvazószerda vs vizsgaidőszak?
Bocs, én nem értelek, és nem a vallástalanságom miatt.
Most akkor eszel naponta 3x vagy nem? Vékony vagy és nem elég napi háromszori étkezés?
Egyél nyugodtan. Csak azt kell csinálni, ami szívből jön.
Nem kötelező mindenen részt venni, mert mások azt mondták.
Senkinek sem fog ártani, ha eszel. Ha böjtölni akarsz, akkor pedig bármikor megteheted.
Amúgy mennyi a testtömegindexed?
Sok sikert a vizsgádhoz, majd szorítok és imádkozom érted;)
"Nagyon fontos, hogy a böjti szokást megtartsd. Majd kérsz legfeljebb egy utóvizsga lehetőséget. Csak ne írd be a kérvénybe, hogy böjtölés miatt halasztasz!"
--> TE NORMÁLIS VAGY!?!?!!?
Persze, hogy normális vagyok.
Ha valaki ennyire fontosnak tartja a böjti szokását, akkor halassza el a vizsgáját! Erre van lehetőség, és akkor nem szenved. Én egyébként az egész kérdést viccnek vettem, de ha nem az, akkor is ezt javasoltam volna.
Most mit vársz? Ennyire hülye nem lehetsz. Egy nap böjt pedig nem gyengít le senkit. Amúgy pedig gyerekeknek, ♫8regeknek, betegeknek, nehezen dolgozóknak, szorult helyzetben levőknek.... nem bűn ha nem tartják be a böjtöt. Nem hiszem, hogy ezt nem tudtad, ha annyira vallásos vagy hogy böjtölsz.
Akkor most ezt miért is kérdezted? Provokálsz ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!