Granulátum kérdése:
Milyen nevű pápa kövesse Benedeket és miért?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 13:24
1/11 anonim válasza:
Azt az illetőnek kell eldöntenie, kivel tud azonosulni, de jó volna még egy olyan, mint Benedek volt. Nem vagyok katolikus, de őt mindig elismertem szemben II. János Pállal.
3/11 anonim válasza:
érdekes lenne valami különleges nevű:
Kleofás, Bonifác, Anasztáz, Theophilius, Sixtus,
4/11 KZitus válasza:
Szia
Már az imént írtam egy hasonló kérdésre, Neked is csak azt válaszolhatom, hogy ha megtalálod a Bibliádban az első pápa nevét, rögtön tudni fogod mi lesz a következő pápa neve, persze amit Isten is elfogad.
5/11 KZitus válasza:
A második válaszadó modern, aktuális nevet javasol, egy kicsit jobban fogalmaz a Jelenések 17:1,2 azzal kapcsolatban, még milyen neve is lehetne a következő pápának.
6/11 anonim válasza:
Antikrisztus? Csápoljatok!
Abszolút, de jó név a Pedofiliusz. Remélem bevezetik vele a pedocilint is, lehet, hogy még kitalálja azt is, hogy a Biblia engedni a pedoknak (papoknak) a pedofíliát.
GnagBnag
7/11 anonim válasza:
Első válaszadó jól leírta a lényeget, ez a megválasztott pápa személyes döntése. Én is remélem, hogy Benedek pápához hasonló lesz az utód, jó pápának és nagy gondolkodónak tartom.
8/11 anonim válasza:
én nagyon örülnék, ha Tamás lenne, egy igazi reformátor pápa, aki felhagyna az ájtatoskodással, megmentené az egyházból ami jó, és kicsupálná belőle a sok-sok rosszat
10/11 anonim válasza:
Leó, mert ez jutott eszembe. Vagy legyen Ádám, majd ő ád ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!