Mit kell tudnom, ha beleszeretek egy muszlim férfiba?
Mindegyik azt mondja, hogy ő nem olyan. Most...
De még ha ő valóban nem is olyan, akkor ott vannak a rokonai, akik azért fognak bosszút állni, mert csorba esett a család becsületén.
Jóhogy mindegyik azt mondja, hogy nem olyan! Senki se fogja azt mondani, hogy "ó, én olyan vagyok" mert arra már nyilván rájött, hogy egy európai nőnek ez nem tetszik.
NE MENJ VELE!!! Elveszik az útleveledet, haza se fogsz tudni jönni! A rendőrség is - már ha egyáltalán sikerül odaszöknöd - vagy segít, vagy nem! Lehet, hogy még neki adnak igazat!
Zekenek a nők semmik, kutyák! Aki képes a saját édeslányát egy miniszoknyáért lepuffantani, vagy a medencébe fojtani azért, mert egy férfival csókolózott - ahol ezt a társadalom eltűri, azoktól mit vársz?
Lehet, hogy a szerelmed MOST úgy godnolja, hogy nem akar olyan lenni!
De ha hazamegy, szerinted nem lesz erősebb a környezete,a kultúrája, mely ilyen normákkal van átitatva????????????????????????
MOndd azt neki, hogy a munkád, családod, barátaid is ide kötnek, azért nem mégy. Mert ha azt mondod, hogy azért nem mégy, mert félsz, megpróbál majd meggyőzni.......
"Elveszik az útleveledet, haza se fogsz tudni jönni! A rendőrség is - már ha egyáltalán sikerül odaszöknöd - vagy segít, vagy nem!"
Konkrétan: a muszlim országokban vannak egyfelől a törvények, másfelől pedig az, ahogyan az ország a valóságban működik. Minden családi és ismeretségi alapon dől el, a törvények csak azért vannak, hogy a külföldnek lehessen mutogatni, hogy ezek alkotmányos országok.
Téged elvakított a szerelem. Azt vártad, hogy majd itt megnyugtatnak, hogy nem úgy van az, nem kell azt komolyan venni stb. Nem akarod meglátni a valóságot, amit később nagyon meg fogsz bánni, csak akkor már túl késő lesz.
Nem kell elutaznod, sem, még itthon is ki leszel téve inzultusoknak pár év múlva. Aztán csak egy kis hazaruccanás pár napra, mert hát öt év után ugye neki is joga van látni a szüleit, és viszi magával a gyerekedet is, te meg nem tehetsz semmit.
Lehet hogy most nehéz, de próbálj hosszútávon gondolkodni.
Nem vakított el a szerelem, úgy értem nem teljesen...
Úgy gondolom ahhoz nem kellek,hogy hazamenjen meglátogatni a szüleit.Ha mindenáron meg akar ismertetni velük,jobb ha nekik vesz repjegyet!
Gondoljátok,hogy idővel bántalmazna, itt, Magyarországon?!
Már teljesen összezavarodtam....talán az lenne a legjobb, ha minél előbb véget vetnék ennek a kapcsolatnak?!
Minden választ köszi szépen!
Eddig nem említettem, a szóban forgó ország ; Afganisztán........
Herat
igen igen
soha de soha ne menj oda az o orszagaba semmifele ok miatt
ott nem tudsz hazajonni nem engedi megverhet nem enged ki a hazbol ha gyereketek lesz o elveheti toled
nem fog teged hazaengedi
inkabb ne is szeress beleee
felejsd el :D
na jo na eljetek egyutt de nehogy odameny !!!!!!!!!!!!!
"Eddig nem említettem, a szóban forgó ország ; Afganisztán......"
Szóval csak szórakozol velünk. Ejnye-bejnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!