Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nekem miért nem sikerül...

Nekem miért nem sikerül semmi? Ilyenkor hol van Isten? Az hogy lehet, hogy aki gazdag egyre gazdagabb aki szegény egyre szegényebb? A gazdagok szerencséjéből miért nem jut a szegénynek is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 16. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Isten nem ezen a földön fog végső igazságot tenni.
2013. jan. 17. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Isten segítségét kérni kell. De ha arcon köpöd, pl. azzal, hogy parancsolatait nem tartod be, miért vársz segíséget?

Amúgy mivel szabad akaratunk van, tehetünk jót-rosszat, így történhet velünk jó-rossz, és nincs igazság ezen a földön. Ezt a te eseted is bizonyítja. De harcilni kell Isten segítségével. Ő ehhez is, és a rossz elviseléséhez is erőt ad. De ez csak akkor lehetséges, ha kapcsolatod van vele.

2013. jan. 17. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtt voltam a területi Sztk-ban és nagy szóváltásra lettem figyelmes, két autós akart épp összeverekedni egyetlen parkolóhely miatt. Mind a két kocsi elég drágának tűnt és a benne ülők sem néztek ki szegénynek, ugyanakkor a viselkedésükön, a stílusukon és a mocskos, erőszakos beszédükön látszott, hogy nem éppen a jóságos, megbocsájtó kategóriába tartoznak. Ráadásul egy nyomorékoknak fenntartott hely miatt akarták egymást megtépni.

Igen, lehet, hogy nekik jól megy, de emberség egy szem sem volt bennük és ha ilyen szituációban így viselkednek, akkor nem csodálkozom a vagyonon, amit összeharácsoltak. Én inkább vagyok nincstelen, de ember, mint gazdag, de szívtelen.

2013. jan. 18. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Isten meg kell hogy tanitson mindenkit arra amire szugsege van.

Az emberek nem ertik a lecket ezert ismetlik az osztalyt igy a szegeny szegeny marad de lelke gazdagodik.

A gazdag meghianyyal ebred minden reggel mert szive ures lehet.

Ha a vilag Istentelen akkor ne varjunk hogy Isten segitsen nekunk amit foztunk meg kell ennunk.

2013. jan. 18. 17:48
 15/15 világvége1 ***** válasza:
Isten a jóknak segít. A többieket sorsára hagyja – vagy szerencsével járnak vagy nem.
2020. jún. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!