Aki "normális" életet él, az pokolra kerül?
Ezt nem tudjuk. Hogy kivel mi lesz a halál után, azt tényleg csak az Isten tudja. bárki lehet jó ember, még ha bír is egy-két hibával a felsoroltak közül. Nem csak ezen múlik a dolog.
Régebben sem voltak mások az emberek, csak jobban titkolták ezt az oldalukat.
remélem.
jó buli lesz.
oda kerülnek a legjobb arcok. xD
Isten szerintem nem szabott korhatárt a szüzesség elvesztésére. Amúgy én pl. pont 15 voltam, amikor elvesztettem. Ne mondja már nekem senki, hogy ez bűn, vagy rossz dolog, ha egyszer én nem érzem annak. Maszturbálás... Na az meg teljesen hozzá tartozik az élethez, és tudtommal ez se tilos.
Különben meg te komolyan gondoltad, hogy itt bárki is hitelesen tud arra válaszolni, hogy ki kerül pokolba és ki nem? Ja, én nem vagyok ateista, de speciel a pokolban nem hiszek.
Kedves kérdező!
A Biblia szerint:
"A testnek cselekedetei pedig nyilvánvalók, melyek ezek: házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás.
Bálványimádás, varázslás, ellenségeskedések, versengések, gyűlölködések, harag, patvarkodások, viszszavonások, pártütések, irígységek, gyilkosságok, részegségek, dobzódások és ezekhez hasonlók: melyekről előre mondom néktek, a miképen már ezelőtt is mondottam, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, Isten országának örökösei nem lesznek." (Galata levél 5:19-21)
Ezek alapján azt kell mondjam, hogy amit te "normális" életnek mondasz az egyáltalán nem az, legalább is a Biblia szerint...
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel: Péter
Bibliaház Gödöllő
Figyelj nem tudom miféle ember vagy, de mit nem lehet abból a 3 szóból megérteni h "isten nem létezik" Ha meghalunk nem kerülünk sehová csak föld alá, a lelkünk se száll tovább, onnantól 1 élettelen hús tömeg leszünk. érted?
Élj olyan életet amilyet csak akarsz, és úgy h neked jó legyen drogozhatsz ha jól esik de csak míg jólesik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!