én nem értek már semmit, és nagyon hiányzik a szeret. Istentől nem kapom meg, másoktól sem? Miért ne lennék előbb utóbb öngyilkos.
10 éve próbálok többet érteni az érzéseimből ,a vágyaimból a belső hajtó erőmből,magáról a világról..- de csak mérhetetlen ürességet és kétségbeesést érzek. nincs otthonom se kivül se belül. Istent keresve is ugyan olyan magányos vagyok. Vágyom ere a fajta szeretetre de a ' boldogok a lelki szegények' áldásos együgyűsége nem megy-annál többet olvastam gondolkodtam és talán materialistább is vagyok. A vallásokban sok helyen a megfélemlités megy a papokrészéről( bünösök vagyunkstb ,és maga a hierachia se tetszik ), közösségen belül a felszínesség,képmutatás és az itélkezés -tisztelet persze a kivételnek .. De mégis egy dolog volt ..a karácsonyi mise ami meghatott a lelkem mélyéig. A fájdalom persze maradt. Én mint gondolkodni érezni hinni vágyó - szeret morzsákat kolduló ember ..-meddig kéne még ezt az állapotot elviselni?! olyan méltatlan és megalázó ,se emberek se égi hatalmak nem adnak könyörületet és legalább egy olyan embert aki tényleg szeret ahogy vagyok- és akit én is szerethetek ..
persze mind1.
Van családod? Van munkahelyed? Ott lehetnek emberek, akiket szeretsz, kedveskedsz nekik, beszélgetsz velük, és ők viszont fognak szeretni. Feléleszthetsz gyermekkori barátságokat is. Elmehetsz önkénteskedni, ott is ismerkedhetsz.
Isten pedig mindenkit egyformán szeret, így téged is. Ha vele jársz a világban, minden szenvedést könnyebb lesz elviselned.
Válaszom,
Az evangélôikusok és reformátusok mióta járnak misére? Már elhagyták szerinted az istentiszteleteket és áttértek a misézésre? ☺
BÚÉK.
mustafa33, neked is BÚÉK!
Mi a baj?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!