Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresem a hitem. Merre induljak?

Keresem a hitem. Merre induljak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 23:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
északra
2009. aug. 24. 23:46
 2/18 A kérdező kommentje:
komolyabb válaszokat várok. ;-)
2009. aug. 24. 23:47
 3/18 anonim válasza:
17%
Mekka (dél-kelet).
2009. aug. 24. 23:48
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem erre;

[link]

2009. aug. 24. 23:48
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
Talán ha kicsit részleteznéd, mit is szeretnél pontosan, vagy mivel van a probléma, többet segíthetnénk.
2009. aug. 25. 00:08
 6/18 anonim ***** válasza:
34%

Nézz utána a vallások alapelveinek. Melyik szimpatikus?

Ezek között mélyedj el picit jobban. Melyik jelent többet egy ócska fantasynál?

Már sokat tudsz a vallásokról, valamiben hiszel, és valamiben nem. Csak kapcsold össze, és megtaláltad a hited. Keresd ott, ahol a bajban a csodát várod, ahol megköszönöd a jót, ahol hálát adsz a szeretteidért.

Én abban hiszek, hogy újra és újra megszületünk erre a világra, mindig tanulunk belőle valamit, és minden élet jutalma egy falat mennyország és egy falat pokol, mert mindenkiben él a jó és a rossz.

Ha csak nagyon katolikus akarsz lenni, a legközelebbi templomba.

2009. aug. 25. 00:34
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
attól függ, hogy hol vesztetted el :)
2009. aug. 25. 01:17
 8/18 A kérdező kommentje:

Nincs konkrét dolog. Egész rég nem találom azt ami megfogna, amiben tudnék is egy kicsit hinni. Sok féle vallásról tudok, de egyik se fogott meg túlságosan. Szinte mindegyikbe találtam valamit ami nekem nem oda való.

Az értelmes válaszokat meg köszönöm.

2009. aug. 25. 01:21
 9/18 anonim ***** válasza:
27%
magadban először, aztán ha még mindig kell valamilyen hit akkor a Zen-ben megleled.
2009. aug. 25. 02:47
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
ne indulj sehová :) így csak azt éred el, hogy mindenki meg akar majd téríteni a saját hitének....állj meg egy helyben és szépen figyelj...figyeld meg az összes hit képviselőit, kérdezgesd őket a vallásukról, de ne hagyd, hogy megtérítsenek...ha minden vallást megismertél már jobban, de kívülről, ami szóba jöhet, majd utána döntesz, melyik a legszimpatikusabb...
2009. aug. 25. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!