Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy hívják azokat akik...

Hogy hívják azokat akik Istenben is meg Sátánban is hisznek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 19:47
1 2
 11/18 anonim válasza:
68%

A keresztények Istenben hisznek! Tehát, ha létezik és hiszem jót, akkor tudom, hogy van az ellentéte is. Tehát elhiszem, tudom, hogy van sátán, kísért stb. A keresztények Istenben, hisznek, Jézushoz, Szűz Máriához, szentekhez imádkoznak, hogy segítsék a gonosz elleni küzdelemben.

A sátánistákról nem tudok, nem is akarok tudni, de ők gondolom fordítva. Csak míg akik Istenben hisznek, jók, és a jóra törekednek, addig a sátánisták fordítva.

2009. aug. 24. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem egészen. A sátánizmus (A sátán egyháza) nem ördögimádat. Tulajdonképpen egy ateista vallás. Az egyént tekinti istennek. Tegyél meg mindent magadért, ne bánts mást, de aki téged bánt azt könyörtelenül pusztítsd el! Vagy valami hasonló... :)

Akit érdekel:

[link]

2009. aug. 24. 22:57
 13/18 A kérdező kommentje:
perszehogy nem raknám amit nem szeretek. legfeljebb összefirkálva... de itt nem egy emberről van szó, hanem jóval többről.
2009. aug. 24. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Szoktak lenni ördögábrázolások, de inkább csak a templom külsején. A gótikus templomok vízköpői például gyakran ilyenek. Vagy ha jártál a pannonhalmi apátságban, ott is láthattál, oszlopfőket díszítették démonfejekkel.
2009. aug. 25. 00:16
 15/18 A kérdező kommentje:
na azt még nem láttam, de mindenképp meg fogom nézni. :)
2009. aug. 25. 01:23
 16/18 anonim válasza:
21%
Örülök h mások is tudnak értelmes válaszokat adni....pont akartam már írni 3 kérdésre de márláttam h elött igen jól megválaszolták már.....esetleg..valaki....nem szokott néha a gyömrői út fele nézelődni???
2009. aug. 31. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:

De azért lehet egy kérdésem?

Mindenki mondogatja hogy ő a gonosz,ő a kísértés

De ki mondta ezt?

Nyilván a bibliai..

De aki azt írta nem hazudott?

Csak akkor tudjuk meg ha meghaltak vagy akkor se

2021. szept. 20. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt tudja valaki azt hogy hívják ha mindkettőben hisz de az egyiket jobban szereti,pl. Hisz istenben de sátán pártján áll
2021. szept. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!