A maszturbálást meg kell gyónni?
Figyelt kérdés
14/L2012. dec. 25. 12:59
1/20 anonim válasza:
Elvileg igen:) Nekem volt egy haverom, akik elég vallásosak voltak, és havonta jártak gyónni...Nos...A masztit és a szexet egy ilyen mondattal illik "lerendezni": Atyám, szemérmetlenül vétkeztem:)
2/20 anonim válasza:
igen leányom, gyere bármikor
Tibi atya
4/20 anonim válasza:
Ha éhes vagy mit csinálsz?
Ha szomjas vagy mit csinálsz?
Ha WC-zned kell mit csinálsz?
Ha szexuális vágyaidat enyhited és nincs szerelmed, mért lenne bün amit csinálsz?
5/20 anonim válasza:
lehet h bűnnek érzed, ez a bűntudat elég sok fiatalba benne van. de ebbe semmi rossz nincs. nyugodtan csináld, csak mást ne zavard vele:)
7/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, mi is elég vallásosak vagyunk. A hittan tanárom mindig elmondja hogy az ilyen dolgokat is meg kell gyónni, sőt nem is szabad ilyet tenni. Én úgy vagyok vele hogy ha megkívánom akkor csinálom, de mostanában sokszor bűntudatom van emiatt.
2012. dec. 25. 13:07
8/20 anonim válasza:
Ne engedd, hogy a magánéleted is befolyásolja a vallás! Csak Rád tartozik, hogy maszturbálsz-e vagy sem!!!
9/20 anonim válasza:
Előző vagyok. Bűntudatod pláne ne legyen!!!
10/20 anonim válasza:
Nem értettem soha, hogy miért volna bűn maszturbálni. Talán mert önző vágyaink kielégítése? De miért ne? Nem egy nagy dolog, mellesleg természetes, természettől származó lehetőségünk az élvezetre, stresszoldásra, vagy kinek mi. A lényeg, hogy döntsd el magadban. Ha Te bűnnek tartod, tegyél ellene, hogy ne forduljon elő többet. De ha úgy látod, hogy ez nem bűn, akkor tedd azt bűn nélkül továbbra is. Senkinek semmi köze hozzá, hogy Te mit csinálsz magaddal, legkevésbé a hittantanárodnak. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!