A Biblia szerint mikor jön el a világvége? A Jelenések könyve leírja, hogy mi lesz, de azt nem találtam benne, hogy mikor.
Tegnap üzent Jézus, te nem hallottad?
Az idénre meghirdetett világvége elmarad!
Remek, te várod, hogy a földön élő emberek, állatok különböző csapásoktól elpusztuljanak. Válogatás nélkül csak úgy az egyharmad.
Ahelyett, hogy szebbé próbálnád tenni a világot.
Szerintem te vagy a gonosz.
Szia!
Igaza van Scythiannak!A világ az én jobbító tevékenységem től lesz jobb,nem attól,hogy az özönvízért vagy bármely más nemű pusztulásért rimánkodsz!
Egyébként forgatgasd a Jelenések könyvét több bölcsességgel,mert egyáltalán nem a külső világ pusztulásáról szól!
"nem tudjátok sem anapot, semazórát, mert csak az én Mennyei Atyám tudja azt"-mondja Jézus.
Minden kereszténynek várnia kell a világ végét, a második eljövetelt, de addig isjócselekedetekkel kell javítanunk a világ helyzetén.
Látom, bűn gyűlölő vagy, mint az Isten. Szenvedésed pedig érthető eme hulla viágban.
Tudom, hogy nem vagy rosszindulatú gonosz ember, aki másnak a kárát kívánja. Sajnos az időt nem ismeri senki. De addig is menteni kell azt, ami még menthető. Kívánom azért, hogy szép legyen az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!