Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint mikor jön el...

A Biblia szerint mikor jön el a világvége? A Jelenések könyve leírja, hogy mi lesz, de azt nem találtam benne, hogy mikor.

Figyelt kérdés
Várom már, hogy eljöjjön mert ez a gonoszság ami körül vesz minket egyre elviselhetetlenebb. Tisztelet annak az igen kevés kivételnek!

2012. dec. 22. 10:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Például ki is nyithatnád, le van benne írva, csak el kell olvasni.
2012. dec. 22. 10:56
 2/21 anonim ***** válasza:
96%

Tegnap üzent Jézus, te nem hallottad?

Az idénre meghirdetett világvége elmarad!

2012. dec. 22. 11:02
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

Remek, te várod, hogy a földön élő emberek, állatok különböző csapásoktól elpusztuljanak. Válogatás nélkül csak úgy az egyharmad.

Ahelyett, hogy szebbé próbálnád tenni a világot.

Szerintem te vagy a gonosz.

2012. dec. 22. 11:05
 4/21 Pietrosol ***** válasza:
73%

Szia!

Igaza van Scythiannak!A világ az én jobbító tevékenységem től lesz jobb,nem attól,hogy az özönvízért vagy bármely más nemű pusztulásért rimánkodsz!

Egyébként forgatgasd a Jelenések könyvét több bölcsességgel,mert egyáltalán nem a külső világ pusztulásáról szól!

2012. dec. 22. 11:31
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
KEdves kerdezo, figyelmesebben olvasd, mivel talan csak lapozgatod a SZentirast. ...mint az ejszakai tolvaj! Erre emlekszem, talan igy ir errol a Biblia.
2012. dec. 22. 11:38
 6/21 anonim ***** válasza:
20%
Én úgy hallottam hogy 2060 körül lesz a következő világvége teória de amúgy nem értem miért váród a világvégét szerintem senki nem akar meg halni vagy igen..:)
2012. dec. 22. 11:44
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Csak Isten tudja, mas nem.
2012. dec. 22. 12:21
 8/21 Sághegyi Csaba ***** válasza:
100%
Nem is találhatod, hogy mikor, mert nem írja. A vég jeleire figyelmeztet, ha látjuk, álljunk készen, mert közel van.
2012. dec. 22. 12:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudjátok sem anapot, semazórát, mert csak az én Mennyei Atyám tudja azt"-mondja Jézus.

Minden kereszténynek várnia kell a világ végét, a második eljövetelt, de addig isjócselekedetekkel kell javítanunk a világ helyzetén.

2012. dec. 22. 13:29
 10/21 anonim ***** válasza:
50%

Látom, bűn gyűlölő vagy, mint az Isten. Szenvedésed pedig érthető eme hulla viágban.

Tudom, hogy nem vagy rosszindulatú gonosz ember, aki másnak a kárát kívánja. Sajnos az időt nem ismeri senki. De addig is menteni kell azt, ami még menthető. Kívánom azért, hogy szép legyen az életed!

2012. dec. 22. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!