Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan imádkozzak Istenhez,...

Hogyan imádkozzak Istenhez, ha valamit nagyon szeretnék? (Munkahelyet szeretnék)

Figyelt kérdés

Nem vagyok sajnos nagyon vallásos. Nem vagyok Isten ellen, csak jó pár rossz dolog történt velem, és ezért nem nagyon hiszek benne. Pedig szeretnék hinni, csak a sok rossz ezt elnyomja.

kb 2 éve elkezdtem sűrűbben templomba járni, mert szeretném hogy legyen változás. Kisgyerek koromban szüleimmel mindig jártam, minden vasárnap, ünnepnapokon!

De Miután önálló lettem ez elmaradt.

Most lenne egy nagy dolog az életemben egy munkahely amit szeretnék nagyon, hogy az enyém legyen. Hogyan imádkozzak érte?

Köszönöm a válaszokat.

20/f

2012. dec. 7. 21:33
1 2 3
 11/23 mustafa33 ***** válasza:
Honnan tudod, hogy ezt mondja? hallottad? vagy csak így szeretnéd??? -Amikor az ember saját óhajában hinni kezd, az a reménytelenség elleni híábavaló harcot sugalja.
2012. dec. 8. 20:52
 12/23 mustafa33 ***** válasza:
Amúgy szalmaszálnak jó, néha a hamis biztonságérzet is önbizalmat ad, az erőt és végül sikerhez vezet.
2012. dec. 8. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:

Mustafa te mikor vesztetted el a hited és hogyan?

Persze megértem, ha nincs kedved elmondani.

De azért a kérdés egy próbát szerintem megért..

2012. dec. 8. 21:14
 14/23 mustafa33 ***** válasza:
Egyszer elmondtam, szintén csak magyarázatképen. És megkaptam, hogy siránkozok. Úgyhogy meghagyom magamnak.
2012. dec. 8. 21:30
 15/23 mustafa33 ***** válasza:
Egyébként Istent hiszem, csak benne nem hiszek.
2012. dec. 8. 21:32
 16/23 anonim ***** válasza:

A saját szavaiddal imádkozz, és mivel Jézus Krisztus a Közbenjáró értünk, ezért a végén mindig mondd azt: Jézus Krisztus nevében, ámen.

Egyébként bármit megbeszélhetsz vele, köszönd meg azokat a dolgokat, amelyeket adott neked, kérd azt, amire szükséged van. És mindeközben élj úgy, hogy méltó legyél arra, hogy megkapd. Tartsd be a parancsolatait, és legyél becsületes, segítőkész, szorgalmas, alázatos, jószívű, stb.

2012. dec. 10. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Mondd el neki szívből amit szeretnél, esetleg tedd oda a végéhez, hogy a Jézus Nevében!
2013. márc. 10. 13:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Mustafa én azt tanácsolom még próbáld ki egyszer, segiteni szeretnék neked.
2013. márc. 10. 13:48
 19/23 mustafa33 ***** válasza:
Nem vagyok Jób. Bár őt kárpótolta, de csak az ő személyét, Jób magaért imádkozott nem hozzátartozóiért, akiket bizony Isten odadobott áldozatnak. Én nem magamért imádkoztam.
2013. márc. 10. 20:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Elveszítetted valakid?:(
2013. márc. 10. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!