Hogyan imádkozzak Istenhez, ha valamit nagyon szeretnék? (Munkahelyet szeretnék)
Nem vagyok sajnos nagyon vallásos. Nem vagyok Isten ellen, csak jó pár rossz dolog történt velem, és ezért nem nagyon hiszek benne. Pedig szeretnék hinni, csak a sok rossz ezt elnyomja.
kb 2 éve elkezdtem sűrűbben templomba járni, mert szeretném hogy legyen változás. Kisgyerek koromban szüleimmel mindig jártam, minden vasárnap, ünnepnapokon!
De Miután önálló lettem ez elmaradt.
Most lenne egy nagy dolog az életemben egy munkahely amit szeretnék nagyon, hogy az enyém legyen. Hogyan imádkozzak érte?
Köszönöm a válaszokat.
20/f
Mustafa te mikor vesztetted el a hited és hogyan?
Persze megértem, ha nincs kedved elmondani.
De azért a kérdés egy próbát szerintem megért..
A saját szavaiddal imádkozz, és mivel Jézus Krisztus a Közbenjáró értünk, ezért a végén mindig mondd azt: Jézus Krisztus nevében, ámen.
Egyébként bármit megbeszélhetsz vele, köszönd meg azokat a dolgokat, amelyeket adott neked, kérd azt, amire szükséged van. És mindeközben élj úgy, hogy méltó legyél arra, hogy megkapd. Tartsd be a parancsolatait, és legyél becsületes, segítőkész, szorgalmas, alázatos, jószívű, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!