Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismeri valaki ezt az imat?...

Ismeri valaki ezt az imat? Nekem nemetül van, Jezushoz, a sziv imaja, nemtül lent.

Figyelt kérdés

Nagyon örülnek ha valaki raismerne,nagyon erösima,tavolsagra is hat,itt nemetül,az Apostolok is ezt mondtak gyogyitasra.

Gebet des Herzens – Eine Universal-Medizin für alle Übel.

Jesus helfe dir! Jesus mache dich gesund! Jesus erhalte dich! – Jesus, Du ewiger Helfer aller Leidenden, Jesus, Du einziger Arzt aller Krankheiten, Jesus, Du ewiger König aller Macht und Kraft, Jesus, Du ewige Liebe und Erbarmung, hilf diesem (oder dieser) leidenden Kranken! – Dein heiliger Wille geschehe! Amen. – (Unser Vater ...)

Dieses Gebet des Herzens vermag auch in die Ferne zu wirken, indem man die Hände segnend nach dem Orte hin ausbreitet, wo der Kranke sich befindet.

Anmerkung von Anselm Hüttenbrenner: Jakob Lorber sagte, dass die Apostel dieses Gebet bei Krankenheilungen gesprochen haben.

2012. nov. 24. 21:08
 1/3 Napéjegyenlőség válasza:
0%
Én csak a Nyan Cat imát ismerem. Azt hallottam, hogy azt az angyalok énekelték a gyomorfájós kis Jézusnak. Nagyon erős altató ima.
2012. nov. 29. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

magyarul ez a Jézus szíve ima, de fordítás alapján ez szerintem más

Jézus szíve eléd áll gyermeked

Jézus szíve fogadd el fáradt lelkemet,

Jézus szíve nyisd meg szívednek ajtaját,

Jézus szíve fogadd el lelkem imáját.

Jézus szíve mikor az élet oly nehéz,

Jézus szíve mikor úgy fáj a szenvedés,

Jézus szíve add nekem akkor szívedet,

Jézus szíve hadd pihenjek meg Tebenned.

ézus szíve ne hagyd elveszni lelkemet,

Jézus szíve vezéreld jóra éltemet,

Jézus szíve vezess az élet tengerén,

Jézus szíve jöjj csak, feléd evezek én.

Jézus szíve felmosom csurgó véredet,

Jézus szíve Te váltottál meg engemet,

Jézus szíve add, hogy Tégedet kövesselek,

Jézus szíve mindig jobban szeresselek.

Jézus szíve adj szívemnek lakhelyet,

Jézus szíve kulcsold imára kezemet,

Jézus szíve örömben, gondban adj erőt,

Jézus szíve ne hagyd az árva szenvedőt.

Jézus szíve ha majd végórám közeleg,

Jézus szíve Te född be fáradt szememet,

Jézus szíve benned pihenni óhajom,

Jézus szíve legyen majd végső sóhajom.

2012. dec. 7. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolso.köszönö,ez nem az.Leforditottam guglival,nem valami de megerthetö.

Prayer of the Heart - Az univerzális gyógyszer minden bajok.

Jézus segít! Jézus neked egészséges! Jézus megőrzése meg! - Jézus, örök segítője mindazoknak, akik szenvednek, Jézus, te vagy az egyetlen gyógyító minden betegség, Jézus, örök királya minden hatalom és erő, Jézus, a szenvedés örök szeretet és kegyelem, segít ezt (vagy ezeket) beteg! - A te szent akaratod! Ámen. - (Miatyánk ...)

Ez az imádság a szív működhet jól a távolság elterjedésének kezét áldást az a hely, ahol a beteg fekszik.

Megjegyzése Anselm Hüttenbrenner: Jakob Lorber azt mondta, hogy az apostolok beszéltek e imádság gyógyította a betegeket.

2012. dec. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!