Valaki jártas a Marokkoi muszlim világban?
Az Észak-Afrikai arab országok jóval nyitottabbak , szabadabbak , toleránsabbak és nem olyanok mint a Közel-keletiek Pl Pakisztán .
Viszont akkor is mások mint Európa , szóval neked mint nem muszlim európai neked furcsa lenne.
Viszont ezekben az országokban nem olyan gazda-szolga kapcsolat a házasság mint közel-keleten.Olyan szinten van mint a 60-70 évvel ezelőtti Európa kb.
Nekem tudni kellene mert a barátom marokkói és muszlim is, de én nem, szóval nem érvényesülnek annyira a szokások.
De minden esetre annyit tudok, hogy a fátylat viselő muszlim feleségek a férjük előtt levehetik a fátylat és azt csinálnak otthon a 4 fal között édes-kettesben amit akarnak. Hordanak jegygyűrűt is... Gondolom nem csalják meg egymást jó esetben.
Ismerek néhány marokkói házaspárt, teljesen úgy néznek ki kívülről mint bármely átlagos más vallású házaspár, nem láttam semmi érdekeset velük kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!