Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Krishnások, feltudtok világosí...

Krishnások, feltudtok világosítani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon érdekel a Krishna kultúra, hívő vagyok, de sok filizófiai kérdésem lenne és nem tudom kitől megkérdezni, mert nincs senki a családomban, mert mindenki keresztény. Ha valaki nagyon jártas a Krishna tudatban, kérem irjon privát üzenetet! Előre is köszönöm!

#vallás #Krisna #nem kereszténység
2012. okt. 31. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha bemész a templomba és meglátod mi van ott, kik vannak ott. Az hogy szoknyában volt és vidám volt...Na ne ez alapján válassz vallást és hitet!!!
2012. nov. 5. 05:06
 12/18 A kérdező kommentje:

FIGYELEM MONDENKI!

1!

CSAK KRISNÁSOKNAK SZOLTAM

2!

IGGAZ, NAGYON BÁNTOTTALAK TITEKET, A RONDA BESZÓLÁSOMMAL, UTÓLAG NAGYON SZÉPEN BOCSÁNATOT KÉREK AZ ÖNFEJŰSÉGEMÉRT ÉS DÉMONI KIROBBANÁSOMÉRT! TÉNYLEG BOCSÁNATOT SZERETNÉK KÉRNI! KÉRLEK EZEKUTÁN NE AZ EZELÖTTI VÁLASZRA IRJATOK! MEGVÁLTOZOTT A GONDOLATOM, CSAK EGY KIS KIROBBANÁS VOLT ENNYI! MEGINT BOCSÁNAT!

(ettől még Krisnás vagyok és ne tekintsetek még igazi Krisnásnak, mert még gyerek vagyok és hamar felidegeskedem! a többi Krisnás nem mondják ezt, attól még ne nézzétek le a vallást most is bocsánatot kérek. akit egyedű felelősségre vonjatok az én vagyok. bocsánat mind2 vallás Hare Krisna! Peace bocs sorry, súldigug! :)

2012. nov. 5. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Krisnásnak felel az is aki még nem az, de az akar lenni?
2012. nov. 7. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Az alap hogy elfogadja Krisna létezését. Valamiért közéjük akar tartozni tehát hisz. Jó kiindulás a krisna tudathoz.
2012. nov. 7. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
És a vagyon eloszlás, hogy működik krisnások körében? Mi a minimum határ? Vagy hogy is működik? Miből tartják fenn magukat?
2012. nov. 13. 09:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Minimum határ? Most ez komoly. Van ember aki úgy gondolja hogy fizetnem kell azért hogy Krisnas legyek?? Szóval én napi 8-10 órát dolgozom egy szolgáltatónál. Saját lakásban élek és krisna tudatú vagyok. Ha a szerzeteseinkre gondolsz akkor őket az egyház "tartja" el, s nem azért mert beadta a vagyonát hanem mert ott dolgozik. Menj be a krisna templomba s minimum egy jól működőd éttermet látsz majd, ahol az emberek dolgoznak.
2012. nov. 14. 06:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem volt szép más vallás gyalázása, de a lényeg, hogy bocsánatot kértél. Írj privit, ha van még kérdésed! :)
2012. nov. 22. 16:49
 18/18 anonim válasza:
Van pár szabály, amit be kell tartani, de kezdetnek elég, ha elfogadod Krisna létezését. Ha már komolyan érdekel a dolog, akkor elmehetsz egy templomba, nagyon kedvesek és örülnek minden új embernek. Vannak városi Krisna tudatúak is. Ez egy rövid dokumentumfilm, ami a völgyben élő és a városi Krisna tudatúakról szól: https://www.youtube.com/watch?v=OEL2lgoOjSc
2014. febr. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!