Az a helyzet, hogy nagyon érdekel a Krishna kultúra, hívő vagyok, de sok filizófiai kérdésem lenne és nem tudom kitől megkérdezni, mert nincs senki a családomban, mert mindenki keresztény. Ha valaki nagyon jártas a Krishna tudatban, kérem irjon privát üzenetet! Előre is köszönöm!
Nem mert a kereszténység egy hazugságos erőszakos értelmetlen hülyeség ahol jézust tartják az istennek. Baromság......
2012. nov. 1. 17:37
3/18 anonim válasza:
Majd ha a pokolra kerülsz akkor mond ezt:)
Amúgy a "Krisna-tudatról" érdemes tudnod, hogy a 20. században lett feltalálva:)
2012. nov. 1. 17:38
4/18 anonim válasza:
Amíg ilyen gyűlölet van a szívedben, addig nem lehetsz Krisna tanítványa. A gyűlölet karmikus kötőerő.
És főleg ne a családoddal szembeni dac miatt legyél bármely vallás követője.
De ha komolyan érdekel a dolog, akkor keresd meg levélben vagy telefonon valamelyik templomukat, készségesen fognak a rendelkezésedre állni (elérhetőségeik: [link]
2012. nov. 1. 20:43
5/18 anonim válasza:
kérdezz!
2012. nov. 1. 21:18
6/18 anonim válasza:
és nem 20. századi találmány. Tény, hogy nyugaton ekkor terjedt el, de Indiában pár évezreddel hamarabb...
2012. nov. 1. 21:51
7/18 anonim válasza:
Nem mondta itt senki, hogy gyűlöli a keresztényeket. Azt mondta, hogy ha krisnás filozófiáról akar hallani, akkor hülyeség keresztényektől kérdeznie, és ez mennyire igaz! Ha a kereszténység érdekelné, akkor meg nyilván nem a krisnásokhoz folyamodna. Ha fizikáról akar tanulni, akkor nem média szakra megy, de ez nem azt jelenti, hogy utálja a média szakot - még akkor sem, ha a szülei arra noszogatják, hogy "naa, tanulj inkább médiát, azzal többett lehet keresni".
2012. nov. 2. 09:41
8/18 anonim válasza:
"Nem mert a kereszténység egy hazugságos erőszakos értelmetlen hülyeség ahol jézust tartják az istennek. Baromság......"
Szerintem ez gyűlölet, de lehet, mást értünk a szó alatt. És ki mondta neki, hogy keresztényeket kérdezzen a Krisna Tudatról?
Először olvass, aztán értelmezz, és a végén reagálj. Ha ezt a sorrendet betartod, meglátod, nem lesz nagy baj.
2012. nov. 2. 21:02
9/18 anonim válasza:
Krisna egy Isten hit. A félistenek nevükből adódóan is mások. A többire nem reagálok, mert Isten szeretete a lényeg, és nem a tanokból kiragadott egy egy mondat saját szintű értelmezése. Még mindig várom a privát kérdéseit a kérdezőnek..
2012. nov. 4. 17:57
10/18 anonim válasza:
Hogy válhatnék krisnássá? Mi kell hozzá? Nem messze tőlem van egy épület, templom. Volt egy lány osztálytársam, aki krisnás, és mindig szoknyába járt az iskolába,mindig vidám volt, kedves és feldobott. Én is ilyen nyugodt, laza szeretnék lenni, mint ő! Csak ezért érdekelt volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!