Hívők! Ti hogyan magyarázzátok a bibliát? Szó szerint elhiszitek a benne leírtakat?
Körülbelül erre akartam én is kilyukadni Szabolcs.
Istennek az idő nem tényező.
Igen.
Kár, hogy sokan nem. Jobb lenne a világ, ha mindenki értené és úgy is élne és cselekedne.
Nekem az a mese, hogy amőbából lettem és voltam majom is. Minden pusztul a születése után, még soha senki nem figyelte meg, hogy bármi fiatalodott volna vagy fejlődne. A tudomány mégis ezt állítja. Számomra nagyon bizarr, hogy van aki elhiszi ezt a humbugot.
Számomra is az a furcsa az emberek gondolkodásában, hogy sokan nem hisznek a Teremtésben, pedig ez bizonyított tény. Inkább az evolúcióban hisznek, amelyet eddig még senki nem tudott bebizonyítani, csak feltevések vannak.
Valamint ha figyelmesen olvassuk a bibliában leírt történeteket, akkor egyrészt pontos és megbízható. Valamint hogy különböző korszakokból valók az írók, mégis a szent szellem által egy egységes belső összhang jellemzi.
A benne leírt történetek pedig tanulságul íródtak le a számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!