Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény hívő lány nem...

Keresztény hívő lány nem próbálhat ki másik lánnyal szexuális élményt a Biblia miatt? 21L

Figyelt kérdés

Jómagam hosszú ideje keresztény vagyok, komolyan veszem a dolgot és minden éjjel imádkozom, elolvastam a Bibliát stb...

Mindig is érdekelt viszont, milyen érzés lehet egy lánnyal... Annyira szeretném kipróbálni! :( És lehetőségem is van rá, minden adott: helyszín és személy is. Nem szabad megtennem? Isten nagyon megharagudna emiatt?

2012. okt. 24. 19:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 25. 19:27
 22/26 anonim ***** válasza:
30%

Jézus arra kérte Istent a kereszten,hogy bocsájtson meg a gyilkosainak,mert nem tudják mit tesznek.Te meg itt ezen parázol,hogy megfogdosod-e a cicijét,vagy nem...

Ha az Isteni szeretetről alkotott elképzelésed idáig terjed,hát akkor nem jutottál túl messzire.

2012. okt. 25. 19:46
 23/26 anonim ***** válasza:

Hányszor akarsz még ugyanezzel a kamuval / provokációval jönni?

Uncsi...

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..

2012. okt. 25. 21:17
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer, vagy háromszor láttam ezt a kérdést átfogalmazva? Már nem tudom. Egyél répát, ha ennyire unatkozol.
2012. okt. 26. 09:35
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Szia

Sokan félre értelmezik a Bibliát és tíz körömmel ragaszkodnak minden egyes szavához, holott ez a könyv úgy íródott, hogy majdan a késői emberek nyelvezetében is ugyan azt jelentse mint korábban. Azaz régebben sokkal maradiabbak voltak az embreek manapság meg mintha mindenki kifordult volna magából. Erre értem, hogy mind két kor emberének ugyan azt kell jelentenie a bibliának ezért írodott úgy ahogy. Én a magam részéről még nem olvastam egyetlen sorát sem de más forrásokból sokkal nyitottabbá váltam a vallás felé mint a vaskalapos keresztények akik bort isznak és vizet prédikálnak. Had magyarázzam el mit is értek ez alatt: Ugyebár az benne van a Bibliában, hogy senkit se bálványozz és más isteneket ne imádj. Nos akkor kérdem én, a papok ugyan mit tesznek a templomokban. A feszületek, az arannyal díszített szobrok és freskók talán nem bálványok? Ezeknek a tárgyaknak semmi köze Istenhez, mégis tudom és látom, hogy imátság közben is puszilgatják a feszületet vagy áppen a szobornak imátkoznak. Ha ez nem Isten káromlás akkor mi az? És ez csak egy példa. Ezért is nem járok templomba és követem az ilyenek tanításait, mert ők nem tanítók, csak okoskodnak, és amit mondanak azt a bibliából kiragadott részlettel próbálják alátámasztani. Nem is szapulom tovább őket, mert nem is ezért jöttem Csak azt akartam szemléltetni, hogy ami a bibliában le van írva, azt nem mind kell szó szerint venni. Isten azért adott szabad akaratot nekünk, hogy azt tehessünk ami nekünk tetszik. Persze néhány szabályt lefektetett a legfontosabbakat a 10 parancsolatban, de csak azért, hogy tudja az ember hol a határ akkor is ha meg lett neki engedve minden. Szóval, ha vágysz valamire próbáld ki nyugodtan, ha tudod hogy ezzel senkinek sem ártasz és így tapasztalatot gyűjtve fejlesztheted a lelked. Csakis így tudhatod meg hogy valami jó e vagy sem: tapasztalatból. Egy egyszerű példa: az x című film sz*r volt szerintem, ne is nézd meg. Nos ez az Ő véleménye, de ez nem azt jelenti, hogy neked sem tetszhet a film. Ha megnézted utánna el tudod dönteni neked jó volt e vagy sem. De lehetett volna a példában egy leves íze, egy parfüm illata, egy nadrág szabása stb. Szóval tedd nyugodtan azt amit a szíved diktál, mindaddig míg tudod ezzel nem ártasz senkinek. Hidd el sokkal boldogabb életed lesz mint a begyöpösödött papoknak... :)

Legyen nagyon szép napod!!!

2012. nov. 3. 06:04
 26/26 Hazardteam ***** válasza:
39%

1. A kérdés közismert kamu

2. Én magam nem vagyok autószerelő, nem is értek az autószereléshez, ennél fogva nem kicsit lenne röhelyes, ha

3. Belekontárkodnék Mek Elek módjára az autószerelő munkájába, beleokoskodnék, kijavítgatnám, kioktatnám és közölném, hogy hülyeség, amit csinál.

Te magad, saját bevallásod szerint egy sort nem olvastál a bibliából, de mégis "közelebb kerültél". A felhozott példádból látszik, hogy számodra a kereszténység és a hit, egyenlő a katolicizmus elfajzott vadhajtásaival. Az "erkölcsiséged" olyan jelszavakkal van fémjelezve, hogy "Isten azért adott szabad akaratot az embernek, hogy azt tegye, ami jólesik" és a biblia egy elavult könyv, amit régen élt maradi és visszamaradott embereknek írtak, de ma már nem érvényes, mert mi már annyira fejlettek vagyunk, hogy rég túlhaladott az egész és nem kell komolyan venni. Írod ezeket egy provokáló kamukérdést ismételten erőltető losernek bátorítólag, hogy bátran élje csak ki homoszexuális hajlamait, egy vallási "rovatba". Komolyan mondom zseniális:) Javaslom, próbálj meg felnőni és felnőtt emberként gondolkodni, mert ez így elég khm.. röhelyes? Engem annyira nem mozgat, meg nem is nagyon érint, szóval nem azért írom, mintha emiatt álmatlan éjszakáim lennének. A saját, jól felfogott érdekedben, próbálj kezdeni magaddal valamit és próbáld úgy nézni a világot, ahogy az VAN, ne pedig olyannak próbáld felfogni, amilyennek látni SZERETNÉD.

2012. nov. 3. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!