Gyógyította már meg Isten valakinek a fogait? Van vkinek ilyen ismerőse, tapasztalata?
Keresztényektől kérdezem. Olvastam fogak gyógyulásáról, pl. lyukas fog betömődött, hasonlóan más gyógyulásokhoz.
A hiteseket kérdezem főleg: szerintük ez mennyire általános? Mindenféle betegségből gyógyulásról hallani, de fogak gyógyulásáról a legkevésbé! Miért? A lyukas fogat nem is tekintik talán betegségnek. Akkor ez betegség? Létezik ilyen gyógyulás? Ha igen, miért nem?
Isten meg tudja gyógyítani a fogadat. Legegyszerűbben és leggyorsabban egy szakértő fogorvos kezei által.
Az orvostudomány csodálatos dolog, valóságos isteni csoda sok esetben.
Róm. 1:20
"Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik"
Sziasztok!
Volt egy ismerősöm, cukorbeteg.
Ha jól ékszem a Krisztus szeretete egyház járt hozzá.
Mondták: nem kell a gyógyszer, majd ők imádkoznak érte.
Aztán miután levágták a lábát már nem jártak hozzá / "nem volt elég hite"/ és a gyerekeinél halt meg.
Szerintem spuri a fogorvoshoz.
kérhetném h a kérdésre válaszoljatok? azért köszönöm.
egy szóval nem mondtam h meg akarom úszni a fogorvost, vagy baj lenne a fogaimma vagy ilyesmi. az előítéletét mindenki legyen szíves otthon tárolja a szekrényben, jól bezárva.
utolsó: én olyat nem olvasok a Bibliában h Jézus gyógyító hatalmát felváltotta volna az orvostudomány. az én Bibliámban teljesen más van. nem tudom, te honnan szedted azt a Bibliát, ami alapján tanácsot adtál. :)
ha kérhetném, hívők válaszoljanak, közülük is azok, akik a Bibliára és nem mindenféle tévtanokra, hagyományokra, saját elméleteikre építik a hitüket. :)
azért köszönöm mindenkinek a tanácsot, segítő szándékot :)
"Hát, én például egy gyökérkezelést nem neveznék gyógyításnak..." Pedig a konzerváló fogászaton végzik... Azért még mindig jobb, mintha ki kéne húzni a fogadat. Kellemetlen, tudom, de ha húzni kell, rosszabb.
Akkor mondhatod, hogy ez már nem gyógyítás, amikor megkapod a szájsebészeti beutalót... Illetve akkor sem. Ha valaminek már nincs helye a szádban, azt el kell onnan távolítani. Tapasztalatból mondom, hogy egy időben el nem távolított fog óriási bajokat tud okozni. Aztán ha minden begyullad, és fáj az egész szád miatta, sőt fejed is, és érzed, hogy már lökődne ki, mert már nem kívánkozik a legkevésbé se a szervezetedbe, akkor már rájössz, milyen érzés, ha elhanyagolsz vmit. Nekem volt ilyen, de végül ki lett szedve, és megoldódott a gond.
De ha időben kezeled, ilyenre nem kerülhet sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!