Melyik bolygóról származnak a thetánok a szcientológia vallás szerint?
A "théta" = az "élet mezeje" és az élet maga.
Az összes univerzum teremtője és fenntartója.
Az energia/energiák forrása.
Ebben a rendszerben a thétalények maszkokat (=testeket) "öltenek" fel
és aberrációjuk mértéke szerint testekkel azonosulnak és testekkel azonosaknak hiszik/képzelik magukat...
....ez primitív játszmákhoz vezet.
A théta egyedül a teremtő, de egyes aberrált thetánok elhitették vele,
hogy nem teremtő , hanem teremtmény = nem okozó, hanem okozat.
(ez a tónusskálán egy alacsony fokozat)
Ezért: a thétalényt és a thétalény képességeit rehabilitálni kell.
Rehabilitációjának mértékével azonosan a thétalény felemelkedik a tónusskálán.
Jóval a "megszokott emberi mérték/lépték/szint" felé szükséges emelkednie.
Legelőször talán a posztulátumait kell rehabilitálnia... a posztulátumait és a posztulátumai mögött lévő energiáit.
Vegyes információk:
A Clear rehabilitációja során az Alapszemélyiség helyreállítódik (és az időnyomon beiktatódott "démonáramkörök" kiiktatásra kerülnek).
-Ki volt L Ron Hubbard?
-A fenálló összes ellentmondás ellenére a 20. század legkomolyabb és legmagasabb szintű gondolkodója volt.
Talán sokkal több is ennél.
-Én ki vagyok?
-Én egy filozófus vagyok, aki képes ezeket a magasrendű dolgokat/tanításokat felfogni/megérteni és valamilyen szinten alkalmazni.
-Tagja vagyok az egyháznak?
-Nem, soha nem voltam egyetlen egyház tagja sem és nem is akarok lenni.
-Miért?
-Nem hiszek bennük.
Egy tanítás:
az egyén (itt théta/létező stb.) dinamikái felülről lefelé omlanak be, omlanak össze.
Legelőször a 8. dinamika (=Isten) omlik össze, utána a 7. dinamika omlik össze (=a szellem = minden, ami nem MEST)... és így tovább, lefelé haladva.
A rehabilitációt a dinamikákon alulról felfelé kell elvégezni, tehát legelőször az 1. dinamika aberrációit kell kezelni, utána a másodikat ... és így haladhatunk felfelé.
Másképpen nem lehet.
-Milyen egy OT?
-Nagyon magas belső etikával rendelkezik.
Ha nem rendelkezik nagyon magas szintű belső etikával és megértéssel, képességgel, akkor nem lehet OT.
Etika - Megértés - Képesség
-Működik/működhet-e az LRH-tech?
-Jó kezekben, értő kezekben működik, működhet.
-Hasonlítanám-e bármelyik másik vallásos irányzathoz a Szcientológiát?
-Nem hasonlíthatom egyikhez sem, mert (az összes fennálló ellentmondás ellenére) minden eddigi vallásnál sokkal, sokkal magasabbrendű.
-A régi (=történelmi) Buddha LRH-inkarnáció lehetett, nála volt egy magas fokú megértés és tudás.
-Hasonló alakok vannak-e szerinted az emberiség történelmében, mint ez a kettő (=LRH és a történelmi Buddha)?
-Egy sem. Egyetlen egy sem.
-Miért?
-Mert a többiek mind „ember léptékűek“ voltak és nem voltak képesek túllátni, túlérteni az emberi lét- és tudatszinten.
-„Forradalom“ lehet-e a Szcientológia?
-Valóban az. A szellem forradalma.
-Vannak-e csapdák ott, ahol önmagadat és az önmagadról való Tudóságot meghaladhatod.
-Igen, vannak. Nagyon is vannak. ÉN SZÓLTAM.
„Légy tisztában azzal, hogy tőrök közt járkálsz és hogy sáncok felett (cölöpökön) vezetnek lépteid.“
Javítás:
-Vannak-e csapdák ott, ahol önmagadat és az önmagadról való Tudóságot megtalálhatod.
-Igen, vannak. Nagyon is vannak. ÉN SZÓLTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!