Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik bolygóról származnak a...

Melyik bolygóról származnak a thetánok a szcientológia vallás szerint?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 22:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 29. 06:39
 12/15 anonim ***** válasza:

A "théta" = az "élet mezeje" és az élet maga.

Az összes univerzum teremtője és fenntartója.

Az energia/energiák forrása.

Ebben a rendszerben a thétalények maszkokat (=testeket) "öltenek" fel

és aberrációjuk mértéke szerint testekkel azonosulnak és testekkel azonosaknak hiszik/képzelik magukat...

....ez primitív játszmákhoz vezet.

A théta egyedül a teremtő, de egyes aberrált thetánok elhitették vele,

hogy nem teremtő , hanem teremtmény = nem okozó, hanem okozat.

(ez a tónusskálán egy alacsony fokozat)

Ezért: a thétalényt és a thétalény képességeit rehabilitálni kell.

Rehabilitációjának mértékével azonosan a thétalény felemelkedik a tónusskálán.

Jóval a "megszokott emberi mérték/lépték/szint" felé szükséges emelkednie.

Legelőször talán a posztulátumait kell rehabilitálnia... a posztulátumait és a posztulátumai mögött lévő energiáit.

2013. okt. 30. 23:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 31. 06:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Vegyes információk:

A Clear rehabilitációja során az Alapszemélyiség helyreállítódik (és az időnyomon beiktatódott "démonáramkörök" kiiktatásra kerülnek).

-Ki volt L Ron Hubbard?

-A fenálló összes ellentmondás ellenére a 20. század legkomolyabb és legmagasabb szintű gondolkodója volt.

Talán sokkal több is ennél.

-Én ki vagyok?

-Én egy filozófus vagyok, aki képes ezeket a magasrendű dolgokat/tanításokat felfogni/megérteni és valamilyen szinten alkalmazni.

-Tagja vagyok az egyháznak?

-Nem, soha nem voltam egyetlen egyház tagja sem és nem is akarok lenni.

-Miért?

-Nem hiszek bennük.

Egy tanítás:

az egyén (itt théta/létező stb.) dinamikái felülről lefelé omlanak be, omlanak össze.

Legelőször a 8. dinamika (=Isten) omlik össze, utána a 7. dinamika omlik össze (=a szellem = minden, ami nem MEST)... és így tovább, lefelé haladva.

A rehabilitációt a dinamikákon alulról felfelé kell elvégezni, tehát legelőször az 1. dinamika aberrációit kell kezelni, utána a másodikat ... és így haladhatunk felfelé.

Másképpen nem lehet.

-Milyen egy OT?

-Nagyon magas belső etikával rendelkezik.

Ha nem rendelkezik nagyon magas szintű belső etikával és megértéssel, képességgel, akkor nem lehet OT.

Etika - Megértés - Képesség

-Működik/működhet-e az LRH-tech?

-Jó kezekben, értő kezekben működik, működhet.

-Hasonlítanám-e bármelyik másik vallásos irányzathoz a Szcientológiát?

-Nem hasonlíthatom egyikhez sem, mert (az összes fennálló ellentmondás ellenére) minden eddigi vallásnál sokkal, sokkal magasabbrendű.

-A régi (=történelmi) Buddha LRH-inkarnáció lehetett, nála volt egy magas fokú megértés és tudás.

-Hasonló alakok vannak-e szerinted az emberiség történelmében, mint ez a kettő (=LRH és a történelmi Buddha)?

-Egy sem. Egyetlen egy sem.

-Miért?

-Mert a többiek mind „ember léptékűek“ voltak és nem voltak képesek túllátni, túlérteni az emberi lét- és tudatszinten.

-„Forradalom“ lehet-e a Szcientológia?

-Valóban az. A szellem forradalma.

-Vannak-e csapdák ott, ahol önmagadat és az önmagadról való Tudóságot meghaladhatod.

-Igen, vannak. Nagyon is vannak. ÉN SZÓLTAM.

„Légy tisztában azzal, hogy tőrök közt járkálsz és hogy sáncok felett (cölöpökön) vezetnek lépteid.“

2013. nov. 20. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Javítás:

-Vannak-e csapdák ott, ahol önmagadat és az önmagadról való Tudóságot megtalálhatod.

-Igen, vannak. Nagyon is vannak. ÉN SZÓLTAM.

2013. nov. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!