Mit gondoltok erről vallásosok?
Miért Jézus mekkora volt?
Mert szerintem hitler egészen alacsony lehetett.
Amúgy,nem nagyobbak a szó másik értelmében.
Persze jézus semmit nem csinált.Nincs rá bizonyíték.
Ellenben Sztálin atombombát hagyott az utókorra. Na az valami meg egy ipari nagyhatalmat. Na ő a nagy ember.
Mi a fenenek kell provokativ es szelsoseges kerdeseket kiirni? Te nem vagy vallasos, ok azok, tessek elfogadni! Ezt hivjak tolerancianak, tudod. Valoszinuleg senki nem kivancsi a velemenyedre a megszolitottak kozul, maximum a fanatikusok, akik majd ideznek neked Lukacs evangeliumabol 800 oldalt, te meg lusta leszel elolvasni, igy meg belejuk sem tudsz kotni. Kinek jo ez?
Amugy az atombomba ha jobban belegondolsz nem olyan hudefasza talalmany, tekintve hogy mire hasznaltak fel. Ha meg tudomanyos ujitaskent meltattad nagysagat, akkor Nobel bacsit emeld Jezus fole, ne pedig Sztalint.
Hitlerrel kapcsolatban pedig gondolj a holokauszta, mielott isteniteni kezdened. Ja, bocs, olyan biztos nem volt..
A
Jézus kisebb ember volt náluk.
Jézusra semmi bizonyíték.
Jézusra mi a bizonyíték?
Hitlernek legalább ott van a holokauszt.
Pedig szerintem te egy normális ember vagy #8. Engem érdekel a véleményed:)
A kérdező meg istenítse csak azt a két majmot vagy kövesse őket, hátha olyan hű de nagy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!