Keresztelo, de hogyan?!
mi a menete egy keresztelonek?
èn 28 vagyok ès nem vagyok megkeresztelve,de a gyerekeimet szeretnèm ha meglennènek.hogy kezdjek neki?ès mennyi idobe tellik mindent elintèzni?

Hát ez vallás függő sajnos.
Persze igazából a gyermekeidnek kellene dönteniük e felől.
Jézus példát mutatott abban, amikor megkeresztelkedett.
30 éves volt, és akkor érte el azt z elmebeli állapotot, hogy átadja az életét Istennek.
az első századi keresztények sosem tanították a csecsemő keresztelést, sőt, sokan még az utolsó apostolok halála után is amikor ezt a szokást behozták ellenezték ezt, mert nem bibliai tanítás.
Az egyénnek magának kell eldöntenie, szeretne-e Krisztus tanítványa lenni.
Ha nem, a keresztelés sem menti meg az életét.
koszi a vàlaszt..nem lettem okosabb...
olaszorszàgban èlek ès a fèrjem is olasz....ès igen idoleges lenne megkereszteni a gyerekeke..eddig birtam huzni az idot... igy màr èrtheto?
a kèrdès:mi a menete hogy megkereszteljèk a gyerekeket,akàr magyarorszàgon is.

tèny ès valo az elso vàlaszoloval èrtek egyet,viszont mondjuk igy"rà vagyok kènyszerulve" a keresztelore.ok
szoval,csak hivatali esku volt,Olaszorszàgban èlek,a fèrjem csalàdja vallàsos,ès ez van,kell a keresztelo hogy nyugi legyen a csalàdban.a fèrjem nem erolteti,de szeretnè ha meglennènek keresztelve a gyerekek,gondolom anyukàja miatt foleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!