Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt már olyan, hogy imádkozta...

Volt már olyan, hogy imádkoztatok Istenhez és segített?

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 21:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
Segits magadon es Isten is megsegit!!!
2012. szept. 10. 21:08
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Igen, volt!!! :)
2012. szept. 10. 21:13
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Igen, de ez egy rossz felfogás, hogy Isten arra van, hogy csettintesz, aztán segít, megnyered a lattó ötöst, hirtelen elmúlik a náthád stb. Az ilyen Istenkép hamar ateizmussá válhat, ha a kívánság nem teljesül azon nyomban. Isten szerencsére nem így "működik".
2012. szept. 10. 21:14
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 10. 21:18
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem. Én a kemény munkában hiszek.
2012. szept. 10. 21:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De ehhez persze hozzá kellett tennem a magam részéről azt a bizonyos kemény munkát is :-)
2012. szept. 10. 21:21
 7/22 anonim válasza:
73%
Isten csinálta ám azt is ami miatt imádkozni kell...
2012. szept. 10. 21:22
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon nem hiszek ebben, soha nem is hittem, bár volt egy idő, mikor gyerekként imádkoztam minden este, hogy vigyázzon a szeretteimre.

Tegnap azonban elveszett a cicám (3. emeletről ugrott ki) és sehol nem találtam. Ma már annyira kétségbe voltam esve, hogy sírva elmondtam egy miatyánkot tehetetlenségemben. És meg lett a cica. Egy ismeretlen ember csengetett fel, oda, ahol nem is a mi nevünk van kiírva a kaputelefonon, hogy enyém-e a cica. Nagyon furcsa, mert szobacica, tehát nem látták még velem kint... szóval akármi is volt, hálás vagyok:))

2012. szept. 10. 21:33
 9/22 anonim ***** válasza:

Isten nem az ember ölébe hullajtja amit csak megkíván, hanem erőt, kitartást belé a hit, és lehetőséget ad, amelyeket ki kell használni...

Így "működik" ez az egész :D

2012. szept. 10. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:

Miután mindent megtettem, amire képes vagyok, szoktam imádkozni. Általában bejön. Ha nem jön be, akkor pedig utólag ki is szokott derülni, hogy így jártam jobban, a saját elgondolásom téves volt.

Persze mindenre rá lehet húzni, hogy így jártam jól - ha rosszul jártam, az azért jó, mert többet tanulok belőle. De a lényeges dolgokban most úgy néz ki, hogy minden rendben lesz - pedig volt pár kisebb-nagyobb kanyar.

2012. szept. 10. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!