Van a környezetedben olyan, aki rendszeresen templomba jár és közben totál rosszakaratú?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 22:55
11/15 A kérdező kommentje:
Önbecsapás.Illetve,ha valaki annyira fél,hogy kiderül nem is annyira jó ember, inkább kivetíti a saját mocskát másra. Nem is szólva,hogy állandóan a paráznaságon lovagolnak. Persze,mert azt könnyebb ellenőrizni most szexelt vagy sem , de azt,hogy valaki gonosz,írigy,keményszívű annak nincs kézenfogható része.
2012. szept. 11. 21:32
12/15 anonim válasza:
Szervusz! Tudod, én nem vagyok hivő, de a véleményem talán ettől lehet érdekes.
Szerintem pontositani kellene a kérdést: mit értesz azon, hogy "templomba jár", és azon, hogy "rosszindulatú"? Mert: olyan öreg hölgy szomszédom, aki katolikus, rendszeres templomjáró, és ezer éve jóban voltam/vagyok vele - van. Ugyanőt eléggé sokan útálják, és gonosz vén banyának tartják.Én meg személy szerint max. kocsmába járok, de mindig igyekeztem másokon segiteni, és nem állitom, hogy engem nem utál senki.
Ha pedig arra lennél kiváncsi, ismerek-e aljas, álszent embereket: hát igen, szép számmal. Gondolom, mint mindenki...
13/15 A kérdező kommentje:
Minden vasárnap templomba jár, járatja a Mária újságot,vallásos műsorokat hallgat. Igyekszik kedves lenni és megértő,de legbelül ítélkezik,mindent jobban tud,mindenkit meg akar nevelni, és hozzá ne csöngessen be senki,mert az zavarja, a gyerekzaj is zavarja -pedig tényleg szolid a dolog. Ő meg 56m2-en egyedül lakik. De 3 ajton is áthall mindent és kitelepíti az ajtaja elé a virágait,hogy elbukjunk benne. Mindez egy panel közös folyosón. Na, azért rosszindulatú,mert hiába magyaráztam,hogy sokszor még ennivalóra sem futja,hónap vége felé már csak jobb esetben 1000 ft/nap/5 ember-közölte le sem "kakálja",márpedig vegyünk vezetékes csengőt. S szaladt fűhöz-fához miért nem jó a csengőnk a folyóson. Igaz,hogy a kaputelefonon be lehet csengetni,de az neki nem elég. Azért mondom,hogy egy gonosz banya,aki igyekszik jó lenni. Ezek szerint nem használ semmit a misére járás.habár lehet anélkül még rosszabb lenne! ez csak most jutott az eszembe! Én egyébként a békesség kedvéért engednék,de nincs pénzünk és a gyereket sem lehet egész nap a játszón tartani,hogy ne otthon zajongjon.!!
2012. szept. 12. 20:26
15/15 A kérdező kommentje:
Ezt én is mondtam rá. Hogy besúgó típus. - lenne,mit besúgnia - úgyhogy nem küldhetem el az "p...ba"
2012. szept. 13. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!