Lehet összefüggés a magyarság sorsának megromlása és az intézményesített vallás hazai megjelenése között?
Igen lehet. A gólyák száma és a gyerekek születés között is van összefüggés. Az uborka pedig öl. Ezt statisztikával be lehet bizonyítani.
Lenne egy kérdésem.
Ezek a sikeres őseink miben voltak olyan sikeresek?
És most miben nem vagyunk?
Sikeresek voltak a boldog,egészséges,teljes életben.
Mi ebben sikertelenek vagyunk,és az idő előrehaladtával még inkább azzá válunk.
Köszönöm a válaszokat!
ma 13:26!
A Szkíta-hun birodalom kiterjedését és feltételezett lélekszámát(?)megfigyelve és összevetve a jelenlegivel a kérdésed röviden megválaszolásra került!
Ezen kívül számomra azért volt sikeres az akkori nemzet,mert a természettel egybeforrottsága egészségben(fizikai-lelki)manifesztálódott!Nagyobb területen többen éltek!
Sikertelenség alatt azt értem,hogy csökken a népesség és egész kicsiny területen élünk!
Kevés a gyerekvállalás és jelentős a fizikai,lelki betegek száma!
Ismered a populációdinamikát?
Félreértés ne essék!
Nem arra gondoltam,hogy fizikailag irtották a vallás nevében az embereket,hanem hogy a természetvallások teljességének krakkolásával tudománnyá,vallássá,filozófiává törték szét azt a tudást,amit őseink birtokoltak és sikerre vezették őket!Lehet,hogy ma ennek hiánya okoz zűrzavart és egészségtelen létet?!
ma 14:32!
Az özönvíz korát éljük,de ez nem fizikai jelenség,hanem a tudattalan működés hatalma a tudatos felett!A történés az emberbe süllyedt!A sztori mindenképp végbemegy,az időben nem oldódik fel,de most a mély materializmus korában az elmébe rejtve!
Nem hibáztatom a vallást,hisz az csak eszköz volt a klérus kezében hogy egy hamis Isten képpel misztifikálják a megismerhetőt!
A kérdés továbbra is él!
Az előzőeknek, igen sikeresebbek voltunk. Akkor egész európa tartott Magyarországtól, mert volt olyan erős, hogy beleszóljon az akkori európa történéseibe.
Szerintem inkább a Táltos hitet kellene történelmi egyházzá emelni, mint a hitgyülit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!