Jehova Tanúi! Voltatok augusztus 20. -án tűzijátékot nézni?
Nem igazán értem a mondatodat,
De Jehova tanúi keresztényeknek tartják magukat, mivel elismerik mint megváltót, és mint Isten királyságának királyát.
Ezen felül igyekeznek a tanításait maradéktalanul betartani amennyire a tökéletlenségük engedi, és elvégezni azt a munkát amit Jézus parancsba adott.
Nem értem, hogy kik nem voltak az ünnepen keresztények?....
Nem voltak "keresztények" az ünnepen?
Csak a mi házunkból szinte mindenki aki kereszténynek vallja magát, elmentek, ott voltak.
JT-k igen sivár az életetek, ha semmit sem ünnepeltek meg. Minek éltek, ha örülni sem szabad nektek semminek? Csak azért hogy másokat is lebeszéljétek az örömről?
Isten csak a dolgok imádatát tiltotta meg nem az élet örömét.
Te Zsömle, István király tökéletlen szerinted és vért tapad a kezéhez. Igenis embernek ugyanolyan tökéletes, mint a többi ember akit Istan teremtet. Vagy szerinted az Isten tökéletlent teremtet? A mindenható teremtéstudását megkérdőjelezed? Na ki is a tökéletlen akkor? Sztem a te véleményed az. Igen véres a keze. Olyan véres mint akkor minden uralkodóé volt. Az a baj hogy uralkodó volt, és a világi uralmakat nem ismeritek el? Akkor anarchista vagy? Ugyanis Isten királyságának ideje még nem jött el. Ezt te is tudod és tapasztalod. Mit is csináljanak az emberek addig? Kinek a vezetése alatt és szerint éljék mindennapjait? Valamilyen szabály és vezető (kormány, király, bármi) kell. Hiszen isten királyságában (szerintetek) is lesznek vezetők. A tökéletes létben (pedig akkor ott minek?) is a ti 144 000 papotok fogja a menyből a Földet és a rajta élőket igazgatni.
És még ami a véres kezeket illeti. Az ószövetségi JHVHnek volt csak igazán véres a keze. Olvasd csak el. Vagy az nem ugyan az a JHVH volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!