Hol kapható kicsi Siva-szobor? Konkrét elérhetőségeket is írjatok, légy szíves. Köszönöm.
Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy nézzek körül keleti ajándékboltokban, stb. Ennél KONKRÉTABB helyeket, elérhetőségeket adjatok meg, légy szíves, ahol kapható Siva-szobor. Köszönöm!2012. aug. 22. 14:59
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetőség szerint Magyarországról szeretnék rendelni.
Indiából a kézbesítési költség többe kerülhet mint maga az áru... :)
2012. aug. 22. 15:34
3/5 anonim válasza:
Hát jó, majd megpróbálok ennek utána nézni, hogy itt hol tudsz kapni ilyemit.:)
Pesti vagy?
Egyébként sokszor kiírja az ebay, hogy mennyiért szállítanak neked terméket haza.
Én már rendeltem Kínából néhány száz forintos szállítással. 10 napon belül megjött. Megbízható, de nem akarlak semmire ráerőszakolni. 1 rendelés még nem jelent 100% megbízhatóságot.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok. De postai szállítással megoldható országon belül. :)
2012. aug. 22. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!