Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen lenne a világ, ha a...

Milyen lenne a világ, ha a Sátán nem lázadt volna fel?

Figyelt kérdés
Miket csinált volna akkor Jézus? Mi lett volna az emberekkel, akik nem jutottak volna be a mennyországba?

2012. aug. 5. 00:01
1 2 3
 21/25 homo ludensz ***** válasza:
16. 10-nek megalkotni és a mai napig működtetni.
2012. aug. 6. 12:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Még mindig tudatlanságban élnénk, meztelenűl, szolga sorban, mint a buksi kutyus.
2012. aug. 11. 21:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Jézus és Sátán: valójában az önmagával vívódó elme

azt vetítesz ki a világba, amit akarsz

2012. aug. 12. 01:08
 24/25 homo ludensz ***** válasza:
Mint mondtam az élet értékét a halál adja meg,az egyszerű embereknek oda kellett tálalni hogy mennyország vagy pokol.A jóság emberi kategória és a rosszaság is az csak az idők folyamán a tíz parancsolatot ami az emberiség túlélésének egyetlen receptje felvették a keresztény vallások és kibővítve intézményesen tárják a hívei elé. Ez nemes cselekedet hiszen a mélyen vallásos ember talán nem tör a másik életére.A mennyország és ellenpárja a pokol az a hiten alapul és egyikből sem jött vissza senki hogy elbeszélje hogyan is mennek ott a dolgok.A Bibliában tényként olvashatjuk hogy Jézus ellenállt a Sátán kísértésének.Nem tudjuk mi történik a halálunk után és csak reménykedhetünk míg élünk hogy nem tűnünk el végleg egy gödör mélyén nyomtalanul.A lélek hallhatatlan mert Isteni eredetű és én bízom benne hogy az a tudásból és tapasztalatból amit x év alatt gyűjtött a földön abból sokat átment. Különben mi értelme lenne itt a földön céltalanul botorkálnia évtizedekig?
2012. aug. 13. 13:06
 25/25 anonim ***** válasza:

Sátán valójában sosem lázadt fel.

Ez egy hamis tanítás, amit azért hoztak létre, hogy az embereket kettéoszthassák és uralkodhassanak rajtuk.

A rábeszélőgép mindíg olyat tanít, sugall nektek, amitől szembenálló felekké lesztek.

A Biblia Jézusa valójában egy ÉA-klón , egy Oannes-klón, egy János-klón.

Ez egy nagyon rafinált dolog.

ÉA valójában az Istenanya: Ő az öröm és a bőség forrása.

Őt tagadták meg a sivataghitűek (Őt tagadtatják meg veletek, hogy uralkodhassanak rajtatok - és uralkodnak is rajtatok).

A végén ők idézik meg Szóráth-ot és ti fogtok elégni a tűzben.

Elvész az én népem, mert nincs benne értelem;

ha lenne benne értelem, tudná mi lesz a vége.

Én szóltam.

2012. aug. 28. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!