Ez most tényleg igaz?
Köszönöm a válaszokat. Már csak azt nem értem hogy a Sátán hazugságai hogyan vezethettek gyilkossághoz? Nekem is hazudtak már, de eszembe se jutott semmiféle gyilkosság. Amúgy Jézus miért nem úgy fogalmazott hogy akik a Sátánt követik, mert szerintem így félreérthető, legalábbis nekem.
Egyébként az lehetséges hogy Sátán azért a hazugságok atyja, mert nem ismerte a világot. Mert a wikipédián azt írták hogy az igazsághoz ismerni kell a világot. Talán nem tapasztalt eleget a világból (csak feltételeztem).
Kedves Kérdező.
Sátán, egy tökéletesen szép angyal, még a mai napig is.
Csak gonosz.
A biblia leírja hogy sokáig, hosszú időkön keresztül nem volt semmi gond.
Csak hogy egyszer még is csak úgy gondolta, hogy szeretne helyet cserélni a teremtővel, és elkezdett hazudozni.
Hogyan vezetett halálhoz?
azt állította nekik hogy ellentétben isten kijelentésével, nem is fognak meghalni, és ha esznek a fáról akkor istenek lesznek, és nem kell többé engedelmeskedniük senkinek, istennek se, hiszen maguk is istenek lesznek.
A teremtő pedig azt mondta, hogy ha esznek meghalnak.
Nos kinek lett igaza?
A hazugságával nem de halált eredményezett?
A hazugságával és annak elhitetésével megölte az embereket, igaz, hogy csak közvetve.de hozzá járult.
Az emberi bíróságokon is ugyan olyan bűnnek veszik a gyilkosságra való felbujtást, mintha a felbujtó lenne a közvetlen bűnös!!!!
Ha ott lett volna közülünk egy is, egy tanú, de egy pár mondatos feljegyzésen kívül nincs más leírás. Főképp, hogy ki volt az ellenkező, egyáltalán nem biztos, hogy nem az igazat tárta fel az akkori embernek.
Ha meghalsz is élsz ez is le van írva, méghozzá ÖRÖKKÉ.
Lényeg, hogy már az első ember is ezt hitte el..
Azt, hogy mi volt az okuk, hogy miért nem hittek a teremtőjükben, ők tudják.
Véleményem: nyilván aki az embert teremtette tisztában volt azzal, hogy örökölheti az ő tulajdonságait.
(Csak akkor felelsz meg nekünk, ha feltétel nélkül engedelmeskedsz). A halált is beleépítette, hát meghalunk. Bosszúból, mert hallgattak arra, aki azt ígérte, hogy nem halsz meg.
Ha a szeretet Istene nem öl, nem hazudik,mert szeretet.(Ő Jézus Atyja)
Akkor ki az aki az ígérte, ha nem engedelmeskedsz nekünk meghalsz.
A KETTŐ NEM UGYAN AZ AZ ISTEN.
És ha például az Ómen című filmben az volt hogy az Antikrisztus az ő fia, mert akkor kitől lehetett volna, ha nem tőle, mert a szülei örökbefogadták és az anyja meg állítólag egy sakál volt (mondjuk ez nem tudom hogy lehetne mert mióta tudna embert szülni egy sakál).
Amúgy a Bibliában is az van hogy régen az angyaloknak megtetszettek a földi nők és többekkel összeházasodtak és utódokat is tudtak nemzeni. Igaz azok valamilyen nefilimek voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!