Ez most tényleg igaz?
Az idézet így szól:
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Aki az ördögöt követi, annak lesz a szolgája, az az ő atyja. Itt ne nemző atyára gondolj, hanem az ördög fia lesz néki, szellemi oldalról próbáld értelmezni.
Hogy jobban megértesd:
János 8:
41. Ti a ti atyátok dolgait cselekszitek. Mondának azért néki: Mi nem paráznaságból születtünk; egy atyánk van, az Isten.
42. Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.
43. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
45. Mivelhogy pedig én igazságot szólok, nem hisztek nékem.
Nagyon egyszerű.
Az apa azt jelenti, hogy valakinek a szülője.
Nos Sátán amíg normálisan viselkedett nem volt hazugság gyilkosság.
De később megszületett az elméjében ennek a lázadónak, hogy rosszat kell tenni, és így tőle származik a hazugság, ami gyilkossághoz halálhoz vezetett.
Tehát abban az értelemben Atya, hogy tőle ered a hazugság, tőle származik, ezért hazugság atyja.
Akik pedig utánozzák ezekben a cselekedetekben azok az ő tetteit tükrözik vissza nem a teremtő isten tetteit, mert A teremtő az élet Atyja, nem a hazugságé, vagy a halálé-
Ezért a tetteik megmutatják ki az Ő atyjuk.
Az igaz Isten, vagy aki behozta a hazugságot és a halált Aki a Sátán.
egy kicsit fura lett talán:)
Nem nem.
A biblia mindenkinek szól.
Az való igaz, hogy akkor ott a zsidókra alkalmazta, de mindenkire vonatkozik akik hasonlóan cselekszenek függetlenül, hol élnek hová tartoznak!!
(1János 3:9, 10) . . .. 10 Ebből a tényből ismerhetők fel az Isten gyermekei és az Ördög gyermekei: mindaz, aki nem gyakorol igazságosságot, nem az Istentől származik, és az sem, aki nem szereti a testvérét.
(1János 3:9) 9 Mindaz, aki az Istentől született, nem tart ki a bűnben, mert az ilyenben megmarad az Ő szaporítómagja, és nem gyakorolhat bűnt, mert az Istentől született.
(1János 3:14, 15) . . .. 15 Aki gyűlöli a testvérét, az mind emberölő, és tudjátok, hogy e g y emberölőnek sincs örök élete, amely megmaradna őbenne.
Ezek kemény szavak, de Jézus és a biblia istene, mint olvashatjuk, sosem vicceltek.
"Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. De azért jelent meg Istennek Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja. (1.Jn.3:8.)"
Ha a Fiú megszabadít titeket, akkor lesztek valóságosan szabadok. (Jn.8:36)
Mivel nem fogadták el Jézust ,ellene voltak az igazságnak, az Istennek.Ezért mondta Jézus hogy az Ördög az ő atyjuk és tőle származnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!