Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 1. Keresztények, nektek...

1. Keresztények, nektek szokott Isten jeleket küldeni az életetekben? Megosztanátok velem? 2. Ezt jelnek vehetem?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik érdemben is hozzá tudnak szólni a témához.

Az én esetem:

Elég sokáig jártam egy férfival, sajnos csúnya vége lett a kapcsolatunknak. Ennek már több, mint egy éve, de persze továbbra is bennem él és teljesen maradéktalanul nem tudom elfelejteni, annak ellenére sem, hogy már nem szeretem.

Mikor szakítottunk, édesanyám is oda volt, őt is megviselte az eset.

Egy este az imáiban arra kérte a Szűzanyát (tehát nem Istent, de végül is a lényeg ugyan az :)) hogy ha a volt barátom és én valaha még egy párt fogunk alkotni, akkor küldjön valami erre utaló jelet.

Erre pár napra rá, megjelent egy újság, amibe volt egy cikk egy rendezvényről, amin akkoriban részt vettünk a volt barátommal. Hatalmas rendezvény volt több ezer jelenlévővel, de pont mi voltunk láthatóak a volt barátommal a cikk mellett lévő fényképen, ahogy egymást ölelve állunk.

Mikor mutattam neki az újságot, akkor mesélte el, hogy jelet kért a Szűzanyától, és számára ez a jel.

Azóta nem haladt se előre, se hátra az életem, de mai napig bennem van az a különös érzés és talán a Szentek már csak nem csinálnak hülyét belőlünk. :D

(félreértés ne essék, nem várok a csodára, nem is foglalkozom a volt barátommal, nem is tartjuk a kapcsolatot és igyekszem tovább lépni, csak ott van ez a dolog...és nem hagy nyugodni.)

Vélemények?

Szívesen olvasok tapasztalatokat is.

2012. júl. 19. 19:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Nagyra értékelem a válaszaitokat, és köszönöm is őket.

DE mint írtam, katolikus vagyok (és az is maradok, míg élek), és igazából örültem volna annak, ha valaki a saját vallásomból is tud válaszolni. Ezért is írtam, hogy keresztények segítségét kérem.

Nem vagyok egy fejletlen kis hülye, 3 évig koptattam egy teológiai főiskola padját, jelessel végeztem, de ugye a hitet nem lehet megtanulni. Így nekem is vannak homályos részek, és ha a saját életemben történik valami, azt teljesen másként fogom fel, mint mondjuk ha mással történne meg.

Érdekes számomra azt olvasni, hogy más vallásokban hogy állnak ehhez a dolgokhoz, de kíváncsi lennék a sajátomra is. :) Remélem ezt megértitek. :)

És köszönöm, kedves 8-as a közbenjárásodat. :D

2012. júl. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!