Ha egy férfit nővé operálnak és úgy szexel egy férfival; akkor az bűnnek számít?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 17:34
1/9 anonim válasza:
Vallásos szemmel nyilván igen, mert Isten akarata ellen cselekedett azáltal, hogy nemét megváltoztatta.
2/9 anonim válasza:
Ennyire unatkozol?
Szerinted mennyire valószínű, hogy egy komolyan hívő keresztény ember, akit tényleg érdekel, hogy mi bűn és mi nem, átoperáltatja magát? Úgy értem, a valóságban...
Tessék, nézd meg inkább ezt, szerintem nagyon vicces:
3/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Aki pedig nem ismeri a biblia alapelveit, és döntést szeretne hozni az élete felől Isten elvárása szerint, az előbb tanulja meg, tudja meg mit ír a szent írás, aztán döntsön.
Kata
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
És az bűn, ha egy hermafrodita nemet választ? Isten ellen cselekszik, mert nem éli az életét, úgy ahogy Isten defektesen megteremtette? És az is bűn, ha egy gyereknek műtéttel eltávolítják a farkát? Úgy értem, olyan farkát mint a majmoknak van. (Genetikai, hiba. Az evolúció maradványa.)
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi vesz rá embereket ilyesmire egyáltalán.
Néha eljátszok én is a gondolattal ha nő lennék akkor bizonyos dolgok másképp lennének, de nincsenek ilyen céljaim, hogy átoperáltassam magam.
Ha nőnek születtem volna ugyanígy vélekednék. Örülni kell, hogy kaptunk életet!
8/9 anonim válasza:
Nem értem, miért kell olyan dolgokból is vallási kérdést csinálni, amik nem is szerepelhetnek a Bibliában, mert akkoriban nem is volt még ilyesmi.
9/9 anonim válasza:
Tényleg, ez engem is érdekelne, hogy a hermafroditákról mi az egyes felekezetek véleménye. Mert a hermafroditák már születésükkor rendelkeznek mind férfi mind női nemiszervvel, így rájuk szerintem a legnagyobb rosszindulattal sem lehet azt mondani hogy bűnösök, vagy hogy megérintette őket a liberalizmus szele, és a genderelmélet zászlóvivői lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!