Mi a különbség a kereszténység ágai között?
Üdvözlet
Ahelyett hogy rám próbálsz erőltetni hamis jelzőket , aminek szerintem a jelentésével sem vagy tisztában , jobban tennéd ha a saját katalicizmus-fóbiádat tartanád kordában .
Szűz Máriához és a többi szenthez való imádkozás nem az istenségüknek , hanem a tiszteletüknek és a példaképként való kezelésüknek a jele.
" A paráznaság fertőzi az egész egyházat, mert a sex nálatok szeretet. "
Az Isten szeretet, és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és Isten is őbenne.(1 János levél 4:16b)
Egyébként semmi rossz nincs a szexben , ha két ember műveli aki szereti egymást .
"A tizedfizetés pedig igenis biblikus,"
Abban az időben még nem volt kerszténség csak judaizmus . A zsidó vallás nem csupán spiritualitáson alapszik , hanem nemzetiségi alapon. Tehát ott szorosabb az állam(vagy csak a kisseb helyi közösség) és az egyház viszony . Nem mondtam , hogy a vallási közösségünk támogatása az ördögtől való , de az ismerőseim által olyan hangok jutottak felém , miszerint ezt eleinte csendben követelik , de ha nem jön meg időben , akkor éreztetik az illetővel ez nem lesz így rendben .
"Tudnék még veled vitatkozni minden pontodnál, de nincs kedvem."
Én lehet hogy szívesen meghallgatnám az érveidet .
"Kívánom hogy Isten adjon neked világosságot"
Viszont kívánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!