Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok Segítségét kérném/Ra...

Muszlimok Segítségét kérném/Ramadán?

Figyelt kérdés

Assalamualaikum! Muszlimok segítségét kérném. :) Ez lesz a első Ramadánom és szeretném ha jól sikerülne! De nem igazán tudom hogy csináljam! Leírnátok a ti napirendeteket?

Az lenne még a kérdésem hogy Reggel és este mettől lehet enni?

Ha jól tudom Július 20-tól Augusztus 18-ig tart

Előre is Köszönöm :D

2012. júl. 10. 19:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
8%

Igaza van a tegnap 20.57 valaszolonak.

Arab betukkel le irtad, hogy mubarak, es??

Akkor sem jol tudod jol a jelteset. Nezz utana!!

2012. aug. 7. 09:34
 32/32 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy beszélgetés. Kérdés és válasz. Örülök hogy ennyire összetartotok, de sajnos nem tudjátok jól. Kérdezzetek meg egy arabot és majd elmondja. (az egyiptomiak mondják mabrouknak meg a szlengben is)) De ha nincs kéznél egy arab sem, akkor google translate és írd be hogy áldott. És használd a kiejtés funkciót. Vagy valakit, aki tud arabul, ha én nem vagyok elég:)

Megint valami. Amiért kiírtam arabul, az azért volt, mert azt hittem, hogy értitek a nyelvet, csak onnan gondoltam, mert nagy szakértőnek mutatjátok magatokat az arab nyelvben. De akkor elmondom. Van egy függőleges vonal a مبارك szóban. Közvetlenül a b és az r hang között. ez nyújtást jelent. Vagyis: m- b -aaaaa -r - k. (az u, és a (ami kimaradt), nem jelölik, mert úgyis mindenki már megtanulta a szó kiejtését), csak a Nagy Koránban van jelölése. De nézhettek arab nyelvű tv csatornát- kb 20-30 percenként mindenhol bemondják hogy Ramadhan mubarak. Mert ez a STANDARD arab. És akárhányan írtok még be hogy mabrouknak van igaza, többet erre nem fogok reagálni. üdv. khadija

2012. aug. 7. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!