Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok Segítségét kérném/Ra...

Muszlimok Segítségét kérném/Ramadán?

Figyelt kérdés

Assalamualaikum! Muszlimok segítségét kérném. :) Ez lesz a első Ramadánom és szeretném ha jól sikerülne! De nem igazán tudom hogy csináljam! Leírnátok a ti napirendeteket?

Az lenne még a kérdésem hogy Reggel és este mettől lehet enni?

Ha jól tudom Július 20-tól Augusztus 18-ig tart

Előre is Köszönöm :D

2012. júl. 10. 19:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Reggel 6-tól este 6-ig tart mindenhol!! És nem lehet semmit se enni sem inni!!! SEMMIT! SEM VIZET SEM SZŐLŐCUKROT SEMMIT!!!!
2012. júl. 14. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
52%
Eh hülyeség, hogy reggel 6-tól este 6-ig. Konkrétan tudom, hogy mindenhol más az időpont. Mivel a napkelte és napnyugta más. Ezen kívül nem lehet természetesen se inni se enni, de ha valaki elájul, azért csak igyon már vagy egyen. Olyat senki sem ír elő, hogy el kell ájulni.
2012. júl. 14. 22:08
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem fog senki elájulni!! Reggel 6-tól este 6-ig!! A napfelkeltéhez van igazítva mindenhol az óra!! Ezért vannak az időeltolódások!
2012. júl. 14. 22:21
 14/32 Izoldaaa ***** válasza:
78%

NEM reggelt 6-tól este 6-ig tart!!!! Ne írj hülyeségeket.

[link]

2012. júl. 14. 23:33
 15/32 Izoldaaa ***** válasza:
100%

Parancsolj, itt van 2012-es évre az időpontok. Közük nincs 6 órához.

[link]

2012. júl. 14. 23:37
 16/32 anonim ***** válasza:
12%
jól van okos nézzed internetről!!! menj oda egy olyan emberhez aki muszlimként született és kérdezd meg tőle! csak mert nekem a párom is az és az egész ismerettségi köröm is az!
2012. júl. 15. 04:40
 17/32 Izoldaaa ***** válasza:
81%
okoska, megkérdeztem már.
2012. júl. 15. 09:20
 18/32 Izoldaaa ***** válasza:
100%

Te kedvedért megkérdeztem még egy muszlim munkatársam. Válasza:

During Ramadhan we can only eat before sunrise and after sunset. So this timeof the year, we will have to wake up around 2.30am, eat something and pray. And when its sunset we break our fast. And again get up at 2.30am.

2012. júl. 15. 09:36
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

"Akik hitetleneknek mindegy, hogy intetted-e őket, vagy nem intetted: nem hisznek. Lepecsételte Allah a szívüket és a hallásukat, s a látásukat lepel fedi. Fájdalmas kínzásban lesz részük."

Részemről ennyi, írj amit akarsz, Isten látja hogy ki vagyok, nem vagy te nekem fontos hogy neked bármit is bizonyítsak,

üdv, khadija

2012. júl. 15. 11:07
 20/32 Izoldaaa ***** válasza:
73%

hülyeség, nem hüeség.:)

Engem érdekel a muszlim vallás, ezért sokat kérdezgettem a muszlim munkatársaimtól erről.

2012. júl. 15. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!