Muszlimok Segítségét kérném/Ramadán?
Assalamualaikum! Muszlimok segítségét kérném. :) Ez lesz a első Ramadánom és szeretném ha jól sikerülne! De nem igazán tudom hogy csináljam! Leírnátok a ti napirendeteket?
Az lenne még a kérdésem hogy Reggel és este mettől lehet enni?
Ha jól tudom Július 20-tól Augusztus 18-ig tart
Előre is Köszönöm :D
NEM reggelt 6-tól este 6-ig tart!!!! Ne írj hülyeségeket.
Parancsolj, itt van 2012-es évre az időpontok. Közük nincs 6 órához.
Te kedvedért megkérdeztem még egy muszlim munkatársam. Válasza:
During Ramadhan we can only eat before sunrise and after sunset. So this timeof the year, we will have to wake up around 2.30am, eat something and pray. And when its sunset we break our fast. And again get up at 2.30am.
"Akik hitetleneknek mindegy, hogy intetted-e őket, vagy nem intetted: nem hisznek. Lepecsételte Allah a szívüket és a hallásukat, s a látásukat lepel fedi. Fájdalmas kínzásban lesz részük."
Részemről ennyi, írj amit akarsz, Isten látja hogy ki vagyok, nem vagy te nekem fontos hogy neked bármit is bizonyítsak,
üdv, khadija
hülyeség, nem hüeség.:)
Engem érdekel a muszlim vallás, ezért sokat kérdezgettem a muszlim munkatársaimtól erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!