Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők! Ezt felfoghatom úgy,...

Hívők! Ezt felfoghatom úgy, hogy Isten 'jeleket' küldött nekem?

Figyelt kérdés

Azért imádkozom egy jó ideje, hogy leszokjak a dohányzásról, és az energiaitalokról (nem szeretem a kávét).

Ma is rágyújtottam, ittam energiaitalt, és rosszul lettem.

2012. júl. 10. 17:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem is ez egy jel. Megpróbálhatod újra és ha megint megtörténik ne csináld. Persze, ha szeretsz rosszúl lenni tőlem folytathatod.
2012. júl. 11. 14:18
 12/14 B25 ***** válasza:
Te megkérted és Ő természetesen teljesítette. Nem tudom hívő vagy-e de én igen és tapasztalom a jelenlétét!!!
2012. júl. 12. 21:47
 13/14 anonim válasza:
Higgy Istenben, mert Ő létezik. Én sem hittem létezésében kb, idén tavaszig. Próbálj meg közeledni hozzá pl.: tartsd be a tízparancsolatot,olvasd a Bibliát, vagy böjtölhetsz is ( mondj le egy meghatározott időre valamiről, amit szeretsz és káros. Én pl. az édességekről mondtam le). Ő értékeli törekvésed, közeledni fog és majd érezni fogod jelenlétét hidd el nekem. Én annyira nem hittem létezésében, hogy a nagymamámat is nyaggattam, hogy ne higgyen benne, mert csak kitalálták. Gyönyörű vele lenni. Vigyázz, ne igérj neki semmit,amit nem biztos, hogy tudsz teljesíteni sőt ne is igérj. Kérj tőle és adni fog annélkül, hogy bármit az engedelmességeden kívül adnod kellene cserébe. Mindig jusson eszedbe, hogy szeret és bízz benne, mert nem biztos, hogy úgy teljesíti kérésedet ahogy te szeretnéd vagy ha nem teljesíti, akkor az valószínüleg nem jó neked. Persze Ő nem egy kívánságkosár, mert engedelmesnek kell lenned. Ha már megkereszteltek maradj az egyházadnál, ha nem, akkor válassz egy vallást, amelyik tetszik.
2012. júl. 13. 19:38
 14/14 anonim válasza:
Na mi újság? Sikerült leszoknod?
2012. aug. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!